Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 PSP-s gyakran ismételt kérdések /Utoljára frissítve: 2008.06.18/


Ezt a leírást annak reményében készítettem, hogy a kezdő PSP-tulajok is kiismerjék magukat a legelőször talán bonyolultnak tűnő kifejezések, megoldások erdejében. Felfoghatjuk ezt egy PSP-Tudástárnak is, vagy egyfajta forgalom(user)irányító jelzőlámpának :).
Amennyiben az alábbi FAQ-ot egy adott, PSP-vel foglalkozó oldal felhasználja a saját site-ján, annyit kérnék, hogy a nevemet (ill. akiket megemlítek benne, szerzőket) tüntesse fel, semmi egyéb, ennyi talán elvárható, ha már egyszer rengeteget foglalkoztam/tunk az utánjárásával. Köszönöm.

Amit eddig összeírtam, tekinthető egy masszív alapnak, amit folyamatosan lehet bővíteni mások által használt programok tapasztalatával/lerásaival ezért ha valakinek újabb "FAQ-pont" jut az eszébe, ill. megoldással tud rá szolgálni nyugodtan leírhatja, s aszerint bővíteni fogom /a szerző nick-jével, ha igényli e-mail címével/ a listát, vagy ha pontosítani, módosítani szeretné valamelyik pontot.
Amennyire lehet a jövőben folyamatosan frissíteni fogom a FAQ-ot.


0, A Playstation Portabe
PlayStation Portable

Adatok / Specifikáció

Technikai adatok: 480X272 felbontású 16,77 millió szín megjelenítésére képes 16:9-es képarányú és 4.3 inches kijelző, melynek fényereje maximálisan 200 cd/m2.
MIPS R4000 alapú mikroprocesszor 333Mhz (32bit), frontoldali busz 166MHz-es.
Főmemória: 32MB (Slim esetében 64 MB)
Grafikus memória: DRAM: 4MB. A PSP grafikus alrendszer 512 bites buszt használ, teljesítménye 664 millió pixel és 35 millió sokszög/s.
Akksi élettartam: kb 4-5 óra (függ: a képernyő fényességén, a hangerő-szinten, film v. játék fut-e?)
Csatlakozás: Wi-Fi (802.11b), IrDA
Firmware verziók:
Normál/Pufi-PSP: 1.00, 1.50, 1.51, 1.52, 2.00, 2.01, 2.50, 2.60, 2.70, 2.71, 2.80, 2.81, 2.82, 3.01, 3.02, 3.03, 3.10, 3.11, 3.30, 3.40, 3.50, 3.51, 3.52
PSP-Slim: 3.60
PSP-Slim & Pufi PSP: 3.70, 3.71, 3.80, 3.90, 3.93, 3.95, 4.00
Az 1.00 és az 1.50-es firmware-el rendelkező PSP-n, futtathatók "házi készítésű" játékok(Homebrew) is ill. a Dark_AleX által készített 2.71SE, 3.XX Open Edition/M33/WildC*rd FW-eken is.
Kártyaformátumok
* Memory Stick PRO
* Memory Stick Duo
Lemezformátum
* UMD

Támogatott formátumok:
Audio
* MP3
* ATRAC3
* WMA (firmware v2.60)
* AAC (firmware v2.70)
* WAV (Linear PCM)
* MP4 (konténer formátum)
* AAC + 3GP Video

Videó
* MPEG-4
* MPEG-4 Part 2
* MPEG-4 Part 10 (H.264/AVC)
* SWF (firmware v2.70-től)
Képek
* JPEG
* GIF
* BMP
* TIF
* PNG

********************************************************************
PSP-csomag variációk
A világ összes pontján a PSP elérhető mind Value Pack vagy Core Pack formájában. Számos országban még Giga Pack formájában is beszerezhető (ezt 2005. október 20-án jelentették be).
Value Pack = PSP + akkumulátor + 32 MB Memory Stick Pro Duo + Fejhallgató (távirányítóval) + tok + csukló-pánt + Demo-lemez + hálózati töltő
Giga Pack = PSP + akkumulátor + 1 GB Memory Stick Pro Duo + Fejhallgató (távirányítóval) + tok + törlőkendő + Demo-lemez + hálózati töltő + USB-kábel

Ad-Hoc hálózat
Az Ad-Hoc vezeték nélküli hálózattal lehetőség van max. 16 PSP egyidejű összeköttetésére, kommunikációjára (pl.: multiplayer játéknál). Az egyik PSP-nek kell lennie a játék "host"-jának (kiszolgáló), amihez a többi felhasználó akkkor csatlakozhat, amint elkezdik keresni a kiszolgáló listákat.
A kiszolgáló PSP-nek az akkumulátor üzmedéje kb. 35%-al kevesebb lesz (ez az átvivendő adatok összetettségén múlik).
A 2.00 FW-frissítéssel a PSP az Ad-Hoc technológiát már digitális képek küldésére is ki tudja használni (két PSP között), a küld és fogad (send, receive) funkciókat használva a PHOTO menüben.

Infractructure hálózat
A PSP főmenüje megengedi a felhasználónak, hogy beállítsa a rendszert úgy, hogy tudja használni az internetet (vezeték nélküli kapcsolaton keresztül). Ez a fajta mód képes megtalálni a védett ill. nem-titkosított vezeték nélküli hálózatokat az adott területen.

Infra (PSP-Slimen már nincs)
Habár a PSPnek van IrDa portja a készülék tetejének bal oldalán, jelenleg egyetlen játék sem használja ki.
Vannak ún. házikészítésű alkalmazások, amik képesek kihasználni a PSP IrDa portját:
- TV távírányító-ként
- IrDa PDA to PSP, ami a PDA-t, mint szöveg-beviteli eszközt használja fel a PSP részére.
- IrDa File Transfer, ami adatvitelt biztosít Infra kapcsolaton keresztül
- Universal Remote (Irda porton keresztül irányíthatjuk a DVD-lejátszót, TV-t, Music Center-t vele).
=====================================================================================================

1, Alapok / Fogalmak
FirmWare /FW/ = A firmware egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetőbb funkciókat biztosítja a hardver működtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak). Jelen esetben a rendszerfile-okat tartalmazó és azokat futtató szoftver. Felfoghatjuk a PSP operációs rendszerének.
Custom FW (SE, OE, M33) = [SE = Special Edition, OE = Open Edition, M33 = March 33, *LE = WildC*rd Leaked Edition]], Dark_AleX "készítette" a hivatalos Sony-FW-ekből. Egy olyan módosítást tartalmaz, ami megengedi a PSP-nek hogy bebootoljon, a homebrew programok futásához szükséges kódokat blokkoló biztonsági intézkedéseket figyelmen kívül hagyva. Legnagyobb előnyük, hogy egyesítik az 1.5-ös FW előnyeit és a 2.71 ill. a 3.XX-es FW összes funkcióját. Nem mellesleg az iso-játékok a Game menüpont Memory Stick ikon alatt találhatóak és nem igényelnek emulált környezetet (DevHook). Ezeket 1.5-ös FW-re lebutított PSP-re érdemes felrakni. /Ha ezt látod valahol: 3.XX OE/M33, akkor az vmelyik OE FW-re vonatkozik 3.02, 3.03, 3.10, 3.30, 3.40 v. M33 FW-re vonatkozik: 3.51, 3.52, 3.71 stb./
A 3.71 M33-as Custom FW(-től felfelé) már speciális, mivel nem igényel 1.50-es FW-t, ahhoz, hogy teljes-értékűen fusson.
GEN Custom FW = a pspgen.com oldal mögé burkolózva egy egyelőre ismeretlen programozó készítette ezt az új fajta CFW-t (3.95GEN-2). (újdonság, hogy a recovery menü az XMB-ben is használható). Azonban ennek a CFW-nek van még egy-két hiányossága, ezért is ajánljuk helyette a 3.90M33-3-at...
XMB (Cross Media Bar) = A PSP főmenüje, grafikus környezete. Az ikonokat háttereket a 3.70-es FW-től felfelé ún. PTF témákkal (PSP Theme File) lehet kicserélni, míg az XMB funkcióit/kinézetét/ikonok koordinátáit/hangjait a Flash0-ban lehet - a meglévő fájlok cseréjével - módosítani.
Homebrew = "házi készítésű", azaz programozók által készített (nem hivatalos Sony) házilag készített program. Szinte mindegyik ingyenes (pl.: böngésző, msn messenger, számológép, notepad, universal remote). Ezen programok futását figyelmen kívül hagyó biztonsági réseket igyekszik a Sony befoltozni egy-egy újabb frissítéssel. A "leghomebrew-képesebb" FW az 1.5-ös volt (ill. most már az ebből "építkező" SE és az OE/M33 FW). Dark_AleX-nek hála a legtöbb HomeBrew-t át lehetett ültetni 3.XX kernelre, így azok mennek gond nélkül PSP Slim-en is.
Iso = szabványos képfile. Az UMD-lemezről készített biztonsági másolat, annak teljes tartalmával megegyező kópia (pl.: Játák ill. Film-iso-k).
CSO/DAX = az iso képfile tömörített változatai. A DAX valamivel hatékonyabb, de pl.: a Custom FW-ek nem támogatják alapértelmezetten.
Recovery menü = a sokszor emlegetett visszahozó/és beállító menü amely csak OE és M33-as Custom FW-eken érhető el. Itt lehet tbk. a pluginokat aktiválni. (belépni recovery menübe a bekapcsoláskor a JOBB-Kar nyomvatartása mellett lehet) Bővebb leírást itt találsz hozzá:

http://em82.extra.hu/?p=151


Ripkit = Az iso-játékokhoz készített "törés-csomag". A felesleges állományokat törli (pl.: padding file, FW-update file, angolon kívüli idegen nyelvek, háttérzenék, átvezető kisfilmek, előzetesek) [természetesen nem mindegyik játéknál találhatóak meg ezek a file--ok] , és a végén CSO-ba betömöríti. Ezeket manuálisan is el lehet végezni az UMDGen programmal.
Pad(ding)-file = az UMD-lemezen lévő (iso-ban feleslegesen helyet foglaló több száz MB-os) file, amely a jobb, hatékonyabb lemezelérést biztosítja. Oly módon, hogy a lényeges adatok (a játék) általa az UMD-lemez szélére kerülnek.
Downgrade / Downdate = A PSP aktuális FW-ének visszabutítása egy alacsonyabb verziójú FW-re (ált. 1.5-re). Fontos, hogy számos Downgrade van, válaszd ki a neked megfelelőt (a downgrade résznél fel vannak sorolva).
Korábban gondot okozott a PSP-alaplapja, most a Pandora akku módszer segítségével már lényegtelen.
Jelenleg a Pufi PSP-re kijött összes S0NY FW-t lehet downgradelni.
A SlimPSP-nél a 3.60-as FW-re lehet 3.60 M33 CFW-t feltenni, majd erre rá a később megjelenő CFW-eket.
Update = az aktuális FW-verzió frissítése egy újabbra (amely általában több funkcióval, új szolgáltatásokkal egészül ki). Figyelem: ha szeretnél iso-játékokat ill. segédprogramokat futtatni a PSP-den, akkor semmiképpen se frissíts Hivatalos Sony FW-re. Downgradeld (v. Despertar del Cementerio), majd pedig tegyél fel egy CFW-t.
Pandora Akkumulátora = A Pandora Akkumulátorral (karöltve a Pandora Magic Memory Stick-kel) bármilyen félre-flashelt (nem megfelelő módosítást használtál), rosszul downgradelt vagy letörölt flash0 tartalmú PSP-t helyre lehet hozni és bármilyen firmware-ű (1.00 - 3.XX (bármely jelenleg ismert)) PSP-t lehet 1.50-re downgradelni. Fizikai sérüléssel rendelkező vagy hardverhibás (elfüstölt processzor, eltört alaplap, stb) gépen természetesen ez sem segít.
Ennek segítsével az összes jövőbeni FW-frissítés is könnyű-szerrel kijátszható. nem kell hozzájuk külön downgrader.
Despertar Del Cementerio = "Holtak feltámadása". Pandora akku és Memory Stick szükséges hozzá. A lényege, hogy bármilyen FW-ű PSP-t (akkor is ha a Flash0 teljesen törölve lett) képes egyből 3.80 M33-as CFW-rel felruházni, nincs szükség downgrade-re. Slim-hez és Pufi PSP-hez egyaránt jó !
U.P.M.S. = Ultimate Pandora Memory Stick = Véglegesített Pandora Memóriakártya és akku. Az UPMS segítségével lehet egy állandó (véglegesített) Pandora Akkud és Mem.Sticked s mindemellett tudod normál módban használni őket ! Egyszóval ha bármikor olyan kedved van, tudsz másik PSP-tulajnak segíteni, v. a te PSP-dbe életet lehelni. Slim-hez és Pufi PSP-hez egyaránt jó !
Bővebb leírást és letöltési lehetőséget itt találsz hozzá:

http://em82.extra.hu/?p=322


Flashelés = ez egy folyamat. Ilyenkor a file-okat a program a PSP memóriájába másolja, ahol a rendszerindító file--ok is vannak. Ha itt valami rosszul megy végbe (pl.: nem megfelelő file-okat választ ki flashelésre az illető) (99,9%-ban felhasználói hozzá nem értés miatt), a rendszer nem fog tudni betöltődni. Van, hogy bizonyos plugineket csak flasheléssel lehet a FW-be "beépíteni", hogy az fusson rendesen.
Mielőtt bármit is módosítasz a Flash0-ban hozz létre arról egy biztonsági mentést a PC-den egy külön mappába. Ha valamelyik feflashelt fájl miatt az XMB nem menne, akkor csak visszamásolod az eredetit (recovery menü segítségével) és kész is.
DevHook /DH/ = A DeviceHook egy Firmware-emuláló program, amelynek segítségével pl.: az 1.5-ös FW-rel rendelkező PSP-n futtathatóvá válik a 3.10-es FW-t igénylő játék, ill. netezni is lehet vele (az emulált környezetben). Az emulált (pl.:3.10 FW) környezet összes funkcióját el tudjuk érni ezáltal.
Ez a program az OE, M33 CFW megjelenésével szép lassan háttérbe szorult, okafogyottá vált.
Plugin/PRX = kiegészítő illesztőprogramok, amelyek a Custom FW-ekkel rendelkező PSP-ken futtathatók, kihasználva a biztonsági réseket. (pl.: képkimentő, PSP-újraindító, automatikus iso-futtató illesztőprogram)
NAND = A PSP alaplapján elhelyezkedő Memória, ami a PSP FW-ét ill. a felhasználói beálltásokat tárolja. Mindenképpen készíts egy biztonsági másolatot a NAND-odról, mivel sok esetben ez az utolsó lehetőség, hogy megfelelően működő állapotba tudj visszahozni a PSP-d. Más tulaj PSP-jének NAND-ját szigorúan TILOS a saját PSP-dre felflashelni. Amennyiben ezt mégis megteszed, készülj fel, hogy számos funkció nem v. csak korlátozottan fog működni, mivel ilyenkor tönkreteszed az ún. IDStorage-t.
FLASH0 (F0) = A NAND Memória egy része, amely az aktuális FW-t, amely a PSP működéséhez elengedhetetlen.
FLASH1 (F1) = A NAND Memória egy része, amely registry-t és más személyes beállítást tartalmaz.
Dump = A FW egy másolata, emulációra használják. (Néha visszafejtik (ezáltal lehet módosítani a FW-t)).
1.5 = ez (volt) az a Hivatalos FW-verzió, amellyel az XMB-ből HomeBrew-kat lehet futtatni teljes kernel-hozzáféréssel. 2 könyvtár kell a homebrew program futásához, mindkettőnek ugyanaz a neve, csak ez egyik %-jellel kezdődik (ami az ikon-t, ill. a Kxploit-ot tartalmazza, a másik könyvtárban maga a program van).
Kxploit = Az a metódus, aminek segítségével HomeBrew programokat lehet futtatni 1.5-ön. Két db eBoot.pbp file-t használ, az egyiket arra használják, hogy betöltse ill. kijátssza az egyszerű FW-biztonságot (amit pont a házilag megírt kódok futtatásának blokkolására írtak), a másik eBoot.pbp pedig maga a program.
TA-082 = az "elátkozott" alaplapú PSP-model, amelyet sokáig nem lehetett downgrade-elni. Ma már mindegy az alaplap verziószáma. Persze, ha nem Pandora módszert használsz, fontos tájékozódni az alaplap verziószámával kapcsolatban.
UP - (Undiluted Platinum) - egy mod chip a PSP-hez, amely 2 NAND memóriát foglal magában, dupla FW-boot lehetőséggel. (ez a dual-chipes, dual-boot-os megoldás a TA-082-es alaplapú PSP-ken nem alkalmazható !). Drága és nem biztonságos megoldás.
ms0:/ vagy MS_ROOT - A memóriakártya gyökérkönyvtárát szokták így jelölni.
IPL = “Initial Program Loader” - Kezdeti program betöltő. A PSP elindítja az elő-IPL-t keresve a NAND-ban az IPL-t és betölti (ha ennél a folyamatnál az akku serial-ja (sorozatszáma) 0xFFFFFFFF, akkor a PSP a Memory Stick-ről fogja betölteni az IPL (a.k.a. Pandora :) )). Tulajdonképpen ez a bootolási folyamat első lépése.
IDStorage = Az IDStorage (azonosító tároló) tárol számos (130) kulcsot, amelyek a PSP-dről adnak/írnak le információt. Pl.: Sorozatszám, WLAN Mac-cím, FW-verzió stb.. Ezek egyedi dolgok, így minden PSP-n más és más ! Ha az IDStorage-ed tönkremegy (mert másvalakiét tetted fel) akkor a következő dolgok nem fognak működni: Ad-Hoc mód, UMD Játékok és az UMD Videók, HomeBrew-k és a MagicGate. Az IDStorage (néhány kulcsa) PSP-NKÉNT KÜLÖNBÖZIK & NEM LEHET ÚJRAGENERÁLNI !!! NINCS RÁ MÓD !

Mit kell szem előtt tartani PSP vásárlás előtt?
Ellenőrizd, hogy megvan-e a magyar kézikönyv.
Ellenőrizd, hogy a PSP LCD-kijelzőjén van-e pixelhiba.
Ahhoz, hogy iso-játékokat tudj majd futtatni legalább 512 Mbyte-os Memory Stick kártya szükséges. Ha használtan veszed a PSP-t, nagy eséllyel jutsz olyanhoz, amelyet már nem kell hackelni (OE/M33 FW van rajta), egyből képes futtatni az iso-játékokat.
Ha Base pack-ot / Alap-csomag-ot választasz, akkor abban nem fogsz se Memóriakártyát, se fülhallgató hosszabbítót, sem pedig tokot, ill. törlőkendőt találni. (igaz, ezeket külön-külön is meg lehet venni)

Mi a különbség a PSP Slim ill. az alap PSP között?
PSP Slim szemszögéből:
- 33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
- 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
- akksi töltés USB-porton keresztül
- gyorsabb játékbetöltés
- hatékonyabb akku-kihasználás
- nincs infra-port
- WLAN gomb átköltözött a PSP tetejére
- hangszórók elhelyezése is megváltozott
- nagyfelbontású videókat és .avi-kat (nem DivX és XviD, sima MjPeg-es) is képes lejátszani (remélhetőleg csak a FW miatt)
- új FW-t kapott (3.60), amivel képes TV-re küldeni video-t továbbítani (Video-Out-on) ill. képes mind a PS3 mind a PC winchesteréhez hozzáférni bárhol a világon (régiófüggetlen), köszönhetően az új csatlakozási opcióknak.
- PSP Slim immár 64MB memóriával rendelkezik
- Analóg Video Kimenettel rendelkezik (kábel kell hozzá)
- "Piano Black," "Ceramic White," és "Ice Silver" színváltozatokban kapható (kezdetben.. azóta van Vérvörös és Menthol Zöld is)
- Fut rajta a 3.90-es FW-rel érkezett Skype ! (Pufin nem megy)
Saját vélemény: gyengébb anyagminőség.

Honnan tudom, hogy milyen FW lehet a PSP-n (külsőleg a dobozról)?
A dobozon, a címkén található egy betű amely azonosítja a PSP FW-verzióját. Az alábbiak ismeretesek:
A-1.50 B-1.51 C-1.52 D-1.52 E-1.52 F-2.00 G-2.01 H-2.50 I-2.60 J=2.70 K=2.71
L-2.81 M-3.01 N-3.03 O-3.10 P-3.11 Q=3.30 R=3.40
R-nél nagyobb betű 3.40-es FW-nél magasabbat jelöl
PSP Slim-en min. 3.60-as FW van.

Hol tudom megnézni, hogy milyen FW van a PSP-n (melyik menüpontban)?
Menj a Settings Menüre, majd a System Settings-re, itt görgesd lefelé a System Information-ig. Az alábbi 3 sor fog fogadni: MAC Address, FW-Verzió, PSP-s Becenév.

Honnan tudhatom, hogy honnan származik a PSP?
A model szám által tudod behatárolni/azonosítani, hogy milyen régiójú a PSP. Az alábbiak ismeretesek:
PSP-1000 Japán - Basic Pack
PSP-1000K Japán - Value Pack
PSP-1000KCW Japán - Value Ceramic Pack fehér PSP
PSP-1000CW Japán - Ceramic Pack fehér PSP
PSP-1000G1 Japán - Giga Pack fehér v. fekete PSP
PSP-1001K USA - Value Pack
PSP-1002K Ausztrália és Új-Zéland - Value Pack
PSP-1003K United Kingdom - Value Pack
PSP-1004K Europa - Value Pack, Giga Pack, Basic Pack, Fehér Value Pack, Fehér Giga Pack
PSP-1005K Korea - Value Pack
PSP-1006K Hongkong és Szingapúr - Value Pack
PSP-1007K Taiwan - Value Pack
PSP-1008K Oroszország - Value Pack
PSP-1009K Kína - Value Pack
PSP-1010K Közel-Kelet - Value Pack
PSP-2000 - PSP Slim&Lite - Basic
PSP-2000K - PSP Slim&Lite - Value

Honnan tudhatom, hogy TA-082/086-os alaplapú-e a PSP?
Kinyitod a PSP-d UMD-lemez meghajtóját és ha az alábbi képpel megegyező számsort látsz akkor biztos lehetsz benne, hogy TA-082-es a PSP-d. A számsort egyébként fejjel lefelé olvasva tudod értelmezni: IC1003.
Kép

Ami most következik az nem szentírás, de igaz lehet:
A->F betűig a dobozon: biztosan nem TA-082/086:
G és H betű: valószínűleg nem TA-082/086.
I betű: elég valószínűtlen, hogy TA-082/086-es legyen
J betű és felette: valószínű, hogy TA-082/086-os alaplapja van PSP-nek.

Hová tegyem a file-okat (általánosságban) a Memory Sticken / Milyen mappába/ Mi hol van?
Ez a kis leírás a 3.XX Custom FW-ekre érvényes (alapértelmezett beállításokkal, esetünkben: 3.90M33).
Memory Stick gyökere:
--> DH (DevHook helye (az ikonok a programhoz a PSP/GAME mappába vannak)) /elavult, nincs rá szükség/
--> MP_ROOT --> 100ANV01 (h.264 (avc) codec-kel kódolt videofile-ok, eszerint néz ki:MAQXXXXX.MP4)/elavult, nincs rá szükség/
--> MP_ROOT --> 100MNV01 (normál mp4 codec-kel kódolt videofile-ok, eszerint: M4VXXXXX.MP4)/elavult, nincs rá szükség/
--> ISO (ide kerülnek az iso/cso/dax file-ok)
--> PICTURE (képek helye (3.30-as FW-től fölfelé működik ez a mappa))
--> PSP --> COMMON (ide jönnek általában a Böngészőhöz való kiegészítők, programok)
--> PSP --> GAME --> BOOT (automatikusan futtatandó eboot.pbp helye (Recovery menüben lehet engedélyezni))
--> PSP --> GAME --> RECOVERY (itt van az 1.50-es FW helye)
--> PSP --> GAME --> UPDATE ((Custom) FW-frissítés fájljainak helye)
--> PSP --> GAME --> 150kernelupdate (Pufi PSP-n 1.50-es kernelhez szükséges programkód helye /mappa neve bármi lehet/)
--> PSP --> GAME150 (Pufi PSP-n az 1.50-es kernelt igénylő homebrew-k helye)
--> PSP --> GAMEXXX (Homebrew Programok helye az adott CFW verziójához megfelelően, (pl.: GAME390))
--> PSP --> MUSIC (zenék helye, max. 1 mappamélységig lehet még létrehozni almappákat)
--> PSP --> PHOTO (képek helye, max. 1 mappamélységig lehet még létrehozni almappákat)
--> PSP --> SAVEDATA (itt vannak a játékmentések)
--> PSP --> SYSTEM --> BROWSER (ide menti a Böngésző Bookmark-okat, History-kat (Könyvjelzőket és Előzményeket))
--> PSP --> THEME (ide jönnek a 3.70 ill. a 3.71-es FW(-től felfelé) által használt ptf gyári és felhasználók által készített témák)
--> SEPLUGINS (a pluginek ide jönnek (.prx file-ok))
--> VIDEO (ide jönnek az .mp4 videók (3.30-as FW-től fölfelé működik ez a mappa))

Gyk.: az xxxxx = egy 5jegyű számot takar. Te adod meg.
Megjegyzés: azért lett az MP_Root és a PSP mappa ennyiszer felsorolva mert a Wordben megformázott szöveg itt nem jól van tördelve. :)


Ezt írja ki a PSP-m: "To start, you must update the system software.". Mi ilyenkor a teendő?
Ezt akkor írja ki, ha az UMD-lemez amit betettél a PSP-be magasabb FW-t igényel, mint ami a PSP-n található. A döntés a tiéd, ha frissíted letudod játszani az UMD-lemez tartalmát, de nem tudsz majd iso-kat futtatni (ha CFW-t használsz, akkor nem fogja engedni a hivatalos FW-re való frissítést (3.40OE-A verziószámtól fölfele...), mivel ez egy biztonsági patch).

Letöltöttem egy játékot, de nem tudom hová másoljam?
Természetesen hivatalos FW-rel nem fogod tudni futtatni az iso-játékokat.
Az iso/cso/dax (utóbbi 2 tömörített iso-file) file-okat a Memory Stick gyökérkönyvtárában lévő iso mappába kell bemásolni (ha nincs iso mappa rajta, létre kell hozni) USB-kapcsolaton keresztül (Settings menüpont, majd USB Connection-re nyomj egy X-et).

Próbálom elindítani a programot, de ezt a hibaüzenetet kapom vissza: "The Game could not be started (80020321).".
Valószínűleg HomeBrew programot akartál futtatni egy arra nem alkalmas (hivatalos) FW-verzión, vagy pedig (kikapcsolt állapotban van a No-UMD opció [Recovery Menü leírásánál részletezve van]) elfelejtettél betenni egy Demo v. Játék UMD-t.

Ha Windows-ban formázom a Memory Sticket milyen file-rendszer típust válasszak ki?
FAT 16

Hogy tudok zenét/képet (mp3) felmásolni a PSP-re?
USB kapcsolaton keresztül a Memory Stick PSP/Music mappájába kell bemásolni az mp3-akat, PSP/PHOTO a kép-file-okat.

USB-n keresztül Total Commanderrel iszonyat lassan (max. 6-700kbyte/mp) tudom csak felmásolni a file-okat.
Megoldás: Windows Intéző ! Másold ezen keresztül. (az újabb 7-es verziójú Total Commanderrel már nincs ilyen probléma)

Kompatibilis-e a 4GB/8GB-os Memory Stick a PSP-vel?
A 3.0 v. a feletti FW-verzióval rendelkező PSP-k számára igen. Lehetőség szerint próbáld ki. Igyekezz High-Speed-es kártyát venni.

Honnan tudhatod, hogy hamis-e a Memory Stick amit vettél?
A 3.0 v. a feletti FW-verzióval rendelkező PSP-knél rámész pl.: XMB-ben a GAME menüre majd a Memory Stick-re menj, nyomj rá egy 3SZÖG-et, majd pedig egy O-t. Ha a MagicGate mellett UnKnown felirat díszeleg, akkor 100%, hogy hamis.

Mi az a stuck/beragadt pixel ?
Nem más, mint a folyamatosan fényesen világító pixel. A Beragadt pixel sajnos előbb-utóbb minden PSP-t elér. Nem garanciális hiba ! Javítani ("helyrerázni") kis százalékban, de lehet. Az egyik Program neve: Pixer. A programot a Game menüből lehet elérni (Bemásolás után :)). Ilyenkor egy olyan program fut majd, amelyik véletlenszerűen rajzol ki színes függőleges vonalakat az egész képernyőt beterítve, ami folyamatosan vibrál, frissíti a képernyőt, mozgásba hozza a színeket.
Linkek a pixel-hiba javítására készült programokról:

http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=49&aid=8934

 

http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=49&aid=7975

 

http://pspupdates.qj.net/Pixer-Fixer-sa ... /aid/76860Miért ilyen halk a PSP-hez kapott gyári fülhallgató?
Azért, mert a Sony direkt ilyen halk, kis-teljesítményű fülhallgatót gyártott, a felhasználók halláskárosodásának elkerülése végett.

Lehet helyettesíteni a Sony fülhallgatóját sajáttal?
Lehet, amennyiben kis jack-dugó kivezetése van (v. nagy, s ahhoz meg veszel egy átalakítót). Saját fülessel sokkal nagyobb hangerő érhető el.

Meddig bírja az akksi? Hány óráig kell tölteni, hogy fullon legyen az akksi?
Nem lehet egyértelműen megadni, hogy hány óráig bírja. Az attól függ, hogy éppen mit használsz a PSP-n, ill. hány Mhz-en üzemel. Általában olyan 4 óra intenzív játékidőt kibír.
Kb. 3 óráig kell tölteni a teljes feltöltéshez.

Akku-töltés közben lehet játszani a PSP-vel?
Igen, lehet.

Mi van akkor, ha játék közben lemerül a PSP-m akksija? (Elveszítem az addig elért szintet a játékban?)
Semmi pánik. Ilyenkor szépen fogod és rádugod a hálózati töltőt. Kb. 5 perc múlva már folyamatosan tudod használni a PSP-d; bekapcsolod s a lemerüléskor éppen félbehagyott ponton folytatod a játékot. (bizonyos (régebbi) FW-eken nem minden esetben működött jól..)

Mennyire verődik vissza a napfény a PSP kijelzőjéről?
Eléggé:). Igyekezz árnyékosabb helyet keresni, ha játszani akarsz vele erős napfénynél.

Mi az esélye annak, hogy véletlenül Updatelem a PSP-men lévő FW-t a Game menüben megjelenő ikonra kattintva?
Ahhoz, hogy ezt véletlenül összejöjjön, annak annyi az esélye, mint hogy Magyarország Világbajnok lesz az elkövetkezendő 20 éven belül, fociban ! :) /jó párszor le kell OK-znod ahhoz, hogy frissítse/.
Ha magasabb FW van a PSP-den kizárt dolog, hogy "frissítsd".

Lehet UMD-lemezt másolni PC-n? Vagy van rá valamilyen különleges UMD-író?
Nem lehet ! A Sony nem adta meg az engedélyt az írható UMD-lemezek gyártására, a kalózmásolatok elterjedését megelőzendő. Maximum gyári körülmények között lehet másolni. Otthoni UMD-író nem létezik, valószínűleg soha nem is fog.

Teheti tönkre a PSP-t a HomeBrew programok futtatása?
Mivel mind nyílt forráskódú (nem hivatalos) programok, ezért előfordulhat, hogy néha kifagyasztja a PSP-d (lehet, hogy picit hibás a programkód). Ekkor kapcsold ki a PSP-d oly módon, hogy a power-gombot felfelé nyomva tartod (míg ki nem kapcsol) [kicsit hosszabb ideig, mint normál kikapcs esetében].

Hogy lehet, hogy a PSP-m hátterének színe havonta változik?
Úgy, hogy ha még mindig a default (alapértelemezett) háttérbeállítást használod.
Az alábbiak szerint változnak a háttérszínek:
Január = Szürke
Február = Sárga
Március = Világoszöld
Április = Rózsaszín
Május = Sötétzöld
Június = Világos lila
Július = Világoskék
Augusztus = Kék
Szeptember = Lila
Október = Sárga
November = Barna
December = Piros

Egyik napról a másikra nem futnak a OE/M33 FW-ű PSP-men az iso-játékok, mit tegyek?
2xer futtasd le a Reset To Default Settings-et (Alapértelmezett beállítások visszaállítása) v. Formázd le a Flash1-et.

Nem futnak a demo játékok, pedig OE/M33 (tehát Custom FW) van a PSP-men?
Állítsd át a homebrew kernelt a Recovery menüben (Configuration alatt található) 1.50-ről 3.XX-re. (pl.: 3.90M33-on állítsd át 3.90-re a mappa-kernelt)

2, FW-Történelem

FW-történelem: Miben változott 1.5-től 4.00-ig a Sony FW-e?
(A FW-változások időrendben csökkenően követik egymást (megjelölve a kiadás dátumát ill. a változatokat), felsorolva, hogy mik változtak (a korábbi FW-ek angol forrásáért köszönet ass-nek))
Az alább listázott összes FW-t (PSP típustól függetlenül) a Despertar Del Cementerio módszerrel (Pandora akku és Pandora Memory Stick segítségével) lehet hackelni.

PSP-FirmWare verzió: 4.00 [Slim & Fat] (Június 17, 2008. Japán és USA változat)
- [Hálózat] menüpont alá bekerült egy új funkció: [Internet Seach] néven (lényege, hogy a google segítségével listázza ki a találatokat).
- [Videó]: mostantól lehetőség van a videólejátszási sebesség változtatására lejátszás közben a FEL/LE nyilakat megnyomva.

PSP-FirmWare verzió: 3.95 [Slim & Fat] (Április 7, 2008. Japán és USA változat)
- PSX-játékoknál a gombkiosztást tudod megváltoztatni tetszés szerint. [Home gomb megnyomása után [Controller Settings] > [Assign Buttons] és végül [Custom]]
- Remote play (Távirányítás mód): Home gomb megnyomására -> kilépésnél lehetőség van kikapcsolni a PS3-at [Quit and Turn Off the PS3 System] v. hagyni hogy tovább dolgozzon [Quit Without Turning Off the PS3 System] .
- Játék: A PSN-ről tölthető (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.

PSP-FirmWare verzió: 3.93 [Slim & Fat] (Március 18, 2008. Japán és USA változat)
- Hálózat: Skype funkció a Japán verzióban mostantól támogatott (csak Slim-en elérhető)
- Hálózat: 20 új Net-rádió csatorna került bele
- Játék: A PSN-ről tölthető (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.

PSP-FirmWare verzió: 3.90 [Slim & Fat] (Január 30, 2008. Japán és USA változat)
- Hálózat: Skype funkció (csak Slim-en elérhető)

PSP-FirmWare verzió: 3.80 [Slim & Fat] (December 18, 2007. Japán és USA változat)
- Hálózat: Internet Rádió mint új funkció
- RSS Csatorna: a csatornákat most már OPML formátumban is be lehet importálni
- RSS Csatorna: a fotók most már itt is megjelennek
- Zene: Új vizuális effektek

PSP-FirmWare verzió: 3.73 [Slim & Fat] (November 29, 2007. Japán és USA változat)
JÁTÉK: A játszható (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.

PSP-FirmWare verzió: 3.72 [Slim & Fat] (Október 30, 2007. Japán változat)
JÁTÉK: A játszható (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.
1Seg Tuner is bekerült az RSS csatornák listájába.

PSP-FirmWare verzió: 3.71 [Slim & Fat] (Szeptember 12, 2007. Japán változat)
- A Theme mappa automatikusan létrejön .
- PSPot funkció törölve.

PSP-FirmWare verzió: 3.70 [Slim & Fat] (Szeptember 11, 2007. Japán, USA és UK változat)
- Beállítások: Új gyári témák használata a "Themes" alatt (.ptf kiterjesztéssel). Amelyeket a Memory Sticken a PSP/THEME mappába kell helyezni. (A kiválasztott témát a PSP Flash-memóriája tárolja, így a MemoryStick kivétele esetén is működik.)
- Videó: "Scene Search" opció a videó lejátszásánál. (Ezzel az éppen játszott videó közben tudsz egy kiválasztott jelenetre ugrani, 5, 15 stb perc (amennyit beállítasz)).
- Videó: "Consecutive playback" [folyamatos lejátszás] a Settings/Video Settings-nél. Ezt on-ra állítva az összes (MemSticken tárolt) videót egymás után lejátsza, anélkül, hogy visszalépne az XMB-be.
- Videó: "Playback of 1-Seg video files" [1-Seg TV Tuner-rel rögzített videó-fájlok lejátszása]. Sajna ezt csak a Japán felhasználók tudják kihasználni.
- Képek: most már zenelejátszás közben is nézhetsz fotókat. (akár diavetítést is indíthatsz)
- Hálózat: gomb-beállítás/hozzárendelés lehetősége a Remote Play opciónál.
- Hálózat: a PortableTV ikont törölték.
- [XMB]: számos helyen kis ikon jelenik meg, amolyan mini-súgóként, hogy melyikkel is lehet előcsalni az opciókat.
(Csak PSP-Slim felhasználóknál!):
- TV: 1-Seg adat-sugárzás támogatása. Ezek ilyen adatok lehetnek: feliratok, internet-linkek, játék-statisztikák stb.
- TV: 1-Seg jelek továbbítása TV-Out-on keresztül olyan megjelenítőkbe (TV-k), amelyek nem támogatják a Progresszív jeleket.

PSP-FirmWare verzió: 3.60 [CSAK PSP-SLIM-hez!] (Július 11, 2007. Japán és USA változat)
- Beállítások / TV - Switch Video Output (Video-kimenet átváltása egy a PSP-hez csatlakoztatott eszközre)
- Video: .avi file-ok lejátszása + HD tartalmak lejátszása.
- Töltés USB-porton keresztül
Valószínűsíthetően biztonsági patch is került bele.

PSP-FirmWare verzió: 3.52 (Július 24, 2007. Japán változat)
JÁTÉK: A játszható (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.

PSP-FirmWare verzió: 3.51 (Június 29, 2007. Japán és USA és UK változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget [Lumines exploit bug]) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 3.50 (Május 31, 2007. Japán és USA és UK változat)
Hálózat:
- PSP csatlakoztatható a PS3-hoz Interneten keresztül - Remote Play funkciót használva.
- Remote Play kapott egy új opciót - Kommunikációs beállítások [Communication Settings]
- RSS Channel kapott egy új funkciót: RSS Csatorna Útmutató [RSS Channel Guide].

PSP-FirmWare verzió: 3.40 (Április 19, 2007. Japán és USA változat)
PSX: - A játszható (támogatott) PSX-es játékok száma tovább nőtt.
- A PSX mentési file-jainak (saved data) formátumát most már a PSP ill. a PS3 is támogatja.
Játék: - Certificate Utility ikon törölve lett. (mostantól az így kapott infót az alábbiak szerint lehet megtekinteni: ki kell választani a játékot amelyikről több infót szeretnél megtudni, majd nyomd meg a :H: gombot (előjön a kis oldalsávos menü), ezután pedig az Information szövegre kell :X:-et nyomni.)
- valószínűleg a biztonsági réseket is igyekeztek befoltozni...

PSP-FirmWare verzió: 3.30 (Március 27, 2007. Japán változat)
PSX: - Lemez olvasási sebességének beállításának lehetősége a PSX-es játék alatt [Standard v. High] - PSX játék közben megnyomod a Home gombot s akkor jön elő
Hálózat: - RSS Csatornáknál is megjelenik most már az ún. "thumbnail" (mini előnézeti kép)
Video: - Videóknál szintén thumbnail ikonok megjelenése (pl.: egy mappába kell ("VIDEO") tenni a .mp4 file-t, ill. a .jpg file-t, ugyanolyan nevű kell legyen a .jpg file is.)
Video: - Felturbózott Video-Felbontás támogatás (lejátszás) az alábbi codec-kel készült film-file-ok esetén:
MPEG-4 AVC(H.264) video, Main Profile (AVC CABAC)
A felbontások pedig a következők lehetnek: 720×480/352×480/480×272

PSP-FirmWare verzió: 3.11 (Február 8, 2007. Japán változat)
Játék-patch: A PlayStationNetwork online áruházába (Japánban) felkerült, PSP-re megvásárolható PSX-es játék, az R-Type futtatását javították vele.

PSP-FirmWare verzió: 3.10 (Február 4, 2007. USA, Angol és Japán változat)
Játék: Playstation Network-ön keresztül elérhető címek (játékok) újabb bővítése.
Hálózat:
- Új funkció: LovationFreePlayer-en keresztül MPEG-4 AVC kódolású mp4 file-ok letöltésének lehetősége [Az alábbi LocationFree bázisállomásoknál érhető el: LF-PK20 (Japán) vagy LF-B20 és LF-B10 (USA)].
- Web Browser beállításoknál új funkció: Memóriakímélő (v. memóriatakarékos) üzemmód (ilyenkor a Web Böngésző kevesebb memóriát használ, de cserébe a képek megjelenítésének minősége rosszabb lesz)
Beállítások: [SETTINGS / SOUND SETTINGS]
- Új funkció: Dinamikus Normalizer/Volumizer: Leszabályzott hangerő a lejátszandó zenéknél.
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget [GTA LCS exploit bug]) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 3.03 (December 20, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Játék: További PlayStation 1-es játékok tölthetők le hivatalosan ill. játszhatók vele. A PlayStation 1-es játékokat PlayStation 3-on keresztül lehet letölteni.

PSP-FirmWare verzió: 3.02 (December 6, 2006 USA. Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette (biztos szegény Dark_Alex-től féltek? ezért kár volt a gőzért? 3.02 OE:)).

PSP-FirmWare verzió: 3.01 (November 22, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 3.00 (November 21, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: [Remote Play] funkció elérhető. (PS3-at lehet vele joypad-ként irányítani)
[Online Manual] - Online elérhető a rendszer beállításaira vonatkozó leírás
[Timer Settings] - Az RSS (hírolvasó) csatornákat lehet vele előre beállított időben letölteni.
Játék: PlayStation 1-es játékok tölthetők le hivatalosan ill. játszhatók vele ettől a verziótól kezdve.
Zene: 3x-os előre- ill. hátratekerés opcióval bővítették.
Megjelent a Zenei Vizuális hatás opció is (mint winampban a Milkdrop pl.:).
Video: Motion JPEG (M-JPEG) formátumot is le tudja mostantól játszani
[Camera] - a PSP-hez opcionálisan megvásárolható kamerát is tudja kezelni. /röviden: Videórögzítés támogatása/
Photo: [Camera] - a PSP-hez opcionálisan megvásárolható kamerát is tudja kezelni. /röviden: Digitális fényképezés támogatása/
Beállítások: [UMD Automatic Start] opció mostantól elérhető.

PSP-FirmWare verzió: 2.82 (Október 26, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 2.81 (Szeptember 7, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.
Egyéb: A 4 GB-os Memory Stick Pro Duo kártya problémamentes támogatása.

PSP-FirmWare verzió: 2.80 (Július 27, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: RSS csatornán keresztüli video ill. kép-letöltés.
Mostantól lehet elérni és kihasználni annak minden előnyét Wi-Fi-n keresztül a LocationFree Player-nek.
Zene: AAC file-ok lejátszása (.3gp kiterjesztéssel).
Beállítások: A [Network Settings] > [Infrastructure Mode] alatt most már megtalálható az Automata mód is.
Egyéb: Mostantól a Memory Stick Duo gyökérkönyvtárába is be lehet rakni a MUSIC, PICTURE, VIDEO mappákat, és onnan is le tudja játszani az adott tartalmat.

PSP-FirmWare verzió: 2.71 (Június 1, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: a PSP Internet Browser-én keresztül, most már le lehet tölteni a hivatalos játékdemo-kat és le lehet menteni a Memory Stick-re.
A Video-file-okat most már helyesen mutatja a LocationFree Player, mikor egy külső (jeladó) egységet kiválasztunk.

PSP-FirmWare verzió: 2.70 (Április 25, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: Macromedia Flash 6 (nem mindent tud lejátszani) tartalmak lejátszása az Internet Böngésző segítségével.
De ehhez előtte aktiválni kell a Flash opciót.
Bővült az Internet Browser Tools menüpontja: a Connection Settings-el /Csatlakozási beállítások/.
RSS csatornán keresztül le lehet menteni az audio-file-okat a Memory Stick-edre.
LocationFree Player Beállítás panelje alatt a [Rate], egy új funkcióval bővült (Automatic).
Zene: A lejátszható AAC audio-fileformátumok közé egy új kiterjesztés lett hozzáadva.
Beállítások: Új opció: Flash Player engedélyezése [System Settings / Enable Flash? Player]. Ahhoz, hogy ezt aktiválni tudd, csatlakozni kell előtte az internetre (Custom FW-éknél nem:)).
RSS Csatorna Beállítások, mint új opció lett hozzáadva.
UMD Video L/R Gombok beállíthatósága [Settings / Video Settings] (UMD Video közben tiltva/v. engedélyezve legyen a két "KAR").
Egyéb: A 2 GB-os Memory Stick Pro Duo kártya problémamentes támogatása.

PSP-FirmWare verzió: 2.60 (November 29, 2005. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: új funkció: a Network menüpont alatt: RSS Channel
új opció: a LocationFree Player Control panelén: Hangerőszabályzás (Volume Adjustment)
új opció: az Internet Browser / View (Nézet) / Encoding (Kódolás/Váltás) alatt elérhető a [Simplified Chinese (GB18030)] és [Traditional Chinese (Big5)] nyelvi kódolás is.
Copyright-védelemmel ellátott video most már letölthetőek az Internet Browser-en keresztül Memory Stick-re.
Zene: WMA (Windows Media Audio) file-formátum lejátszásának támogatása. [WMA9 ill. WMA9 Lossless és copyright- védett WMA file-okat továbbra sem támogat.] /Ahhoz, hogy le is tudd játszani a WMA-kat aktiválnod kell a Settings menüben az Enable WMA Playback opciót./
Beállítások: Új opció: WMA lejátszás engedélyezése [System Settings / Enable WMA Playback]. Ahhoz, hogy ezt aktiválni tudd, csatlakozni kell előtte az internetre (Custom FW-éknél nem:)).

PSP-FirmWare verzió: 2.50 (Október 13, 2005. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: új funkció: a Network menüpont alatt: LocationFree Player
új opció: az Internet Browser / View (Nézet) / Encoding (Kódolás/Váltás) alatt elérhető a [Auto-Select] és az [Unicode (UTF-8)] kódolás is.
új opció: az Internet Browser / Display Mode / Text Size: most már elmenthető a Szöveg mérete.
új opció: elmenthető az Internet Explorerben megnyitott oldalak előzménye.
Video: Copyright-védett video lejátszása (Memory Stick-en a Video mappában lévő file-okra vonatkozik).
Beállítások: új opció: idő beállítása internet által/interneten keresztül [Settings / Date and Time / Date & Time Settings]
új biztonsági metódus a hálózati beállításoknál [Network Settings]: WPA-PSK (AES)
Egyéb: Koreai karakterek beviteli lehetősége az On-Screen Keyboard-nál (Képernyőn megjelenő szövegbeviteli menü).

PSP-FirmWare verzió: 2.01 (Október 3, 2005. USA, Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 2.00 (Július 27, 2005. Japán; Augusztus 24, 2005. USA; Szeptember 1, 2005. Anglia)
Hálózat: új funkció: Internet Böngésző
Video: A Memory Stick-ről megnyitott video-file-ok 4:3 arányú megjelenítésének támogatása
Go To (Ugrás) funkció megjelenése az UMD-Video és UMD-Zene lemezeknél.
A-B Repeat funkció (A->B-ig ismétel, A,B: user által meghatározott kezdő és végpont) az UMD-Video, UMD-Zene lemezeknél és a Memory Stick-ről lejátszandó filmeknél.
Audio opció megjelenése a Memory Stick-ről lejátszandó filmeknél.
MP4 (AVC) video-file-ok lejátszásának lehetősége a Memory Stick-ről lejátszandó filmeknél.
Zene: ATRAC3 audio-file-formátum lejátszásának támogatása.
MP4 audio (MPEG-4 AAC) és WAV (Linear PCM) file-ok lejátszásának lehetősége
Photo: Háttérkép beállításának lehetősége
Képküldés funkció (Wi-Fi-n keresztül)
Megtekinthető új kép file-formátumok: TiFF, GiF, PNG, BMP.
Beállítások: új nyelv: Koreai [System Settings-ben lehet beállítani]
új funkció: Character Set, [System Settings] (Kódlap beállítható)
új opció: Theme Settings (Téma beállítások)
új biztonsági mód: Internet Browser Start Control [Security Settingsnél állítható be]
új biztonsági mód a Hálózati Beállításoknál [Network Settings]: WPA-PSK (TKIP)
bővített beviteli mód: Képernyőn megjelenő szövegbeviteli menünél: web-címek "parancsikonja" (pl: "http://" egy gombbal be lehet állítani, nem kell beírni minden egyes karakterét külön, külön)

PSP-FirmWare verzió: 1.52 (Június 15, 2005. USA)
Zene: UMD-ZENE lemezek most már lejátszhatóak a Music menüben.
Beállítások: Megerősítették a rendszerszoftver biztonságát.

PSP-FirmWare verzió: 1.51 (Május 18, 2005. USA)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 1.50 (Március 23, 2005. Japán)
Beállítások: Új (beállítható) nyelvekkel bővült a PSP: Német, Spanyol, Francia, Olasz, Holland, Portugál és Orosz
Video: Sleep-módból (készenléti állapot (Power gombbal lehet aktiválni)) való visszatérés után folytatni lehet a video- lejátszást.
Zene: Sleep-módból való visszatérés után folytatni lehet a zene-lejátszást.

3, OE FW-ek (+M33) és Downgrade
frissítve: 2008.03.17-én

Teheti tönkre a PSP-t a downgradelés?
Végül is igen, mivel a PSP Flash memóriájában végez változtatást és így előfordulhat, hogy rosszul sül el a dolog. De ez csak abban az esetben igaz, ha nem megfelelően és nem elég körültekintően olvasod el a Downgrade (butítás) leírását ill. nem előtte nem néztél utána, hogy milyen a PSP-d FW-e. (Az alaplap fontossága csak a régebbi downgrade módszereknél fontos)
Természetesen ebben az esetben működik a Pandora módszer ! (PSP Slim-nél egyelőre nem)

Az 1.5-ös FW és a 3.52 M33 FW között mi a különbség?
1.50 Előnyök
+Minden HomeBrew program működik
1.50 Hátrányok
-Devhook kell az új/újabb játékok indításához
-Memory Stick 4GB fölött nem támogatott
-Csak MP3, JPG és MP4-et támogat (habár DevHook-kal orvosolható a probléma)
-Nincs Web-Böngésző (szintén DevHook-kal orvosolható a probléma)

3.52 M33 FW Előnyök
+Az XMB teljes személyreszabhatósága (ikonok, feliratok (a Böngésző az kivétel), hangok stb...)
+Hackelt PSX Emulátor (lehetőség van a saját PS1-es Játék-lemezeid Biztonsági mentéseivel (na persze:)) átalakítva és betömörítve Eboot file-ba való játszásával)
+PRX-Pluginok futtatása a Memory Stickről (CPU húzás 333MHZ-re, Brightness Level 4, Cheat Module...)
+PSP iso-k/cso-k betöltése XMB-ben (v. ha így jobban tetszik: Grafikai környezet, főmenü, Game menüpontból) (Akksi kímélő és gyorsabban betöltési idő)
+Közel az összes 1.50-re írt Homebrew működik rajta [GAME150 mappában] (mivel a 3.52 M33 FW az egy módosított hibrid-FW, az 1.50 és a 3.52 együttese)
+Nem foglal helyet a Memory Stick-en (Minden a Flashben van eltárolva, míg a DevHook a Memory Stick-en csücsül)
+4GB feletti Memory Stickeket is támogat
+Devhook támogatás
+1.00 Eboot támogatás
+Auto Eboot betöltés (automatikusan elindít egy programot ami a BOOT mappában van eboot.pbp néven (lehet hogy a PS1-es játékot is betöltené így lendületből?))
+Az összes UMD-játékot lejátssza amik a következő FW-t igénylik: 2.00-3.52
+WMA, H264, Flash és még számos médiatípus lejátszását támogatja
+UMD-Autostart BE/Ki (új szolgáltatás/ v. ha jobban tetszik: feature)
+/Visszahozó mód/Recovery Mode (Visszahozza a "félig-halott" PSP-t ill. számos speciális beállítást innen lehet elérni (pl.: pluginek engedélyezése))
+100%-os NoUMD-Mód (Meghosszabbítja a Laser-fej egység élettartamát, azáltal, hogy backupokat (iso/cso) futtatunk UMD lemez helyett (ettől függetlenül van olyan játék amelyiknek kell UMD-lemez az induláshoz, legalább egy UMD-Demo disc))
+Teljes Kernel hozzáférés
+Régiómentes
+SCE logo átugrás lehetősége (Sony Computer Entertainment logo)
+WMA és Flash Player aktiválása (Recovery menüben lehet megcsinálni)
+X, O Gomb változtatható (pl.: Japánból behozott PSP-khez)
+PRX-ek flashelésének lehetősége
+Document.dat a PSX-Emulatorhoz (cheat-ek futtatásához kellhet)
+480x272, 720×480, 352×480 felbontású MP4-AVC videók támogatása (most már nincs a 768kbps-es minőségi limit sem)
+Bármikor downgradelheted vissza 1.5-re (ha vmi nagyon rosszul sülne el).
+UMD/ISO ill. XMB CPU-sebesség beállíthatósága a Recovery menüben + az XMB-ben is
+Flash0 ill. Flash1 közvetlen elérése USB-n keresztül
+ISO-játékok törölhetősége a Memory Stick-ről XMB-ben
+ Védelmi patch: ami megakadályozza a FW-t, hogy magasabb FW modulokat futtasson (nem frissít hivatalos S0NY FW-re ! :)).
3.52 OE-A Hátrányok
-Néhány savegame, amit 1.50 alatti Devhook-kal "hoztunk létre" nem működik
-NoUMD-Mód néhány játéknál nem működik /Hála a S0NY NP9660-meghajtónak közel 100%-os a No-UMD mód./
-Majdnem tele van a Flash0 [PSP memóriája] (Nem marad túl sok hely nagy Gameboot.pmf-ekhez pl) - kis trükkel orvosolható
-Location FreePlayer eltávolítva (Mivel nem maradt sok hely a Flash0-ban. Habár használta ezt egyáltalán valaki?)
-Nagy Koreai Betűkészlet eltávolítva/"átirányítva" a Flash0-ból

3.52/60/71 M33 CFW kontra 3.90 M33-2. Melyiket válasszam? Frissítsem-e a meglévő Custom FW-t?
Tudni kell, hogy minél frissebb FW-ed van, annál több funkció érhető el és annál kevésbbé fordulhat elő, hogy egy adott játék ne induljon el.
A 3.80-as FW-től felfelé a S0NY elszúrta a memórkártyák kezelését (nem ismerte fel a kártyát ill. a rajta lévő adatokat), azonban ezt Dark_AleX egy patch-el megoldotta, így már ez a probléma is elillant.
Patch + leírás itt:

http://em82.extra.hu/?p=292Mennyivel rosszabb a hivatalos S0NY 3.52 FW a 3.52 M33 /Dark_AleX FW-hez képest?
- Nem futtahatók rajta HomeBrew programok.
- Nem futtathatók rajta iso/cso játékok.
- PSX-es játékot csak és kizárólag PS3-ról tudsz "rá" letölteni.
- Beépülő modulokat (pluginek) ugyancsak nem tudsz rajta alkalmazni
- WMA és Flash Player-t netes kapcsolattal lehet csak aktiválni
- Nem lehet testreszabni az XMB-t.
- Nincs Recovery-módja (visszahozza a félig halott PSP-ket (pl.: rossz flashelés után))

Dark_AleX OE FW történelme:

viewtopic.php?t=210Az 3.40 OE-A FW és a 3.52-es M3 CFW között mi a különbség?
Sokkal jobb No-UMD kezelő pluginja van az M33-as FW-nek.
XMB-ben megjelenő mini-"Recovery menü".

Ha hivatalos firmwarrel rendelkező PSP-hez sikerült jutnom, hogyan tudok rajta iso-játékokat futtatni? /frissítve: 2008.03.17//
Vegyük csak sorjába:

1.51 & 2.71-es firmware esetén
- NEM TA-082 alaplappal ===> Katt ide
- TA-082 alaplappal ===> Katt ide
2.80 firmware esetén alaplaptól függetlenül ===> Katt ide
3.03 firmware esetén alapaptól függetlenül ===> Katt ide (2.00-s GTA-LCS UMD kell hozzá)
3.50 firmware esetén alaplaptól függetlenül ===> Katt ide (patcheletlen Lumines UMD kell hozzá)
3.51 & 3.80 firmware esetén alaplaptól függetlenül ===>Katt ide
3.60 firmware esetén Slim&Lite PSP-vel alaplaptól függetlenül ===> Katt ide
3.90 firmware és későbbi fw-ek esetén ===> Katt ide

A fenti lehetőségek közül válaszd ki neked melyik a megfelelő. Ha neméppen olyan FW van a PSP-den, mint a felsorolt downgrade lehetőségeknél említettek, akkor frissíts a megfelelőre. (Ha pl.: 3.10 van a PSP-den, akkor 3.50-re v. Pandora módszer)

Ha 3.50-s v. az alatti FW-ű PSP-hez sikerült jutnom, hogyan tudok rajta iso-játékokat futtatni?
- Ha 1.5-ös a PSP FW-e (és nem TA-082-es alaplappal rendelkezik) akkor: Használhatsz DevHook-ot a játékokhoz, vagy frissíted egy Custom Firmware-re (pl.: 2.71-SE C'' v. 3.XX OE-A).
- Ha hivatalos S0NY FW van a PSP-den, akkor előtte a megfelelő Downgrader segítségével (fentebb látható) butítsd vissza 1.5-re, majd ezután installáld fel a 3.XX OE/M33 FW vmelyikét. (PSP-Slim esetében 3.60 M33 a minimum CFW, amire frissíteni tudod. 1.50-re nem lehet downgrade-elni.)

3.XX OE/M33 FW van a PSP-men, hová rakjam a HomeBrew programokat?
Alapértelmezésben - ha nem változtattad meg a Recovery menüben - akkor a Memory Stick PSP/GAME390 mappájába kell bemásolnod, hogy fussanak a programok. /Azért a programhoz készített readme-t olvasd el előtte !/

Kezdő vagyok, nincs kedvem letöltögetni 5 helyről a megfelelő file-okat, honnan tudnám letölteni vmelyik OE/M33 FW-t

3.90M33-2 Pack + 3.52 M33 + Hun-MOD (magyarosítás) + leírás itt
3.52 M33 CFW + leírás itt
Aktuális Custom FW-packok pluginokkal

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заказать разработку интернет магазина

(ArtemRew, 2019.05.29 20:29)

Будто видите, здесь дозволено добавить людей, бизнес-страницы и завести рекламные аккаунты. Нажимайте для соответствующие кнопки и следуйте инструкциям.— СлоганУ бизнеса вместе вышли визуального и содержательного контента. Вот тогда хочется спросить, а у вас точный бизнес? Потому который ежели трескать бизнес, то и информация о нем есть, просто не вовек она доносится до клиентов именно после Инстаграм.
<a href=https://spb.skgroups.ru/kontakty.html>веб студия СПБ</a>
[url=https://spb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]создание и разработка сайта[/url]
https://spb.skgroups.ru/resheniay.html - купить сайт

Очень главный причина создания вторичной навигации состоит в книга, который она не должна мешать основной схеме. Она должна попадаться расположена в другом месте, ниже или сбоку от навигации верхнего уровня, и, желание, должна казаться один присутствие необходимости.Впопад, когда вы до сих пор не добавили в принадлежащий лексикон такое остромодное словцо, как хайп, потому сколько понятия не имеете, сколько это такое, то взгляните на Black Star. Это вам наглядный сравнение того, как позволительно хайпить. Говоря по-русски – поднимать около себя шумиху, ажиотаж. Беспричинно сколько производители спрея ради горла «Тантум Верде Форте» не ошиблись с выбором человека для рекламу. Им стал Тимати.Только же создать этот тайный бизнес-менеджер? Следуйте инструкции:цели рекламы в фейсбукеПервое, что вам нужно исполнять – это выбрать стремление рекламной кампании. На самом деле, всё будет просто, из названия целей понятно, для сколько они ориентированы: узнаваемость, лиды иначе конверсия.

Zedes84

(Ulifo55, 2019.05.29 19:50)

http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/order-sildenafil-navamedic-50mg-no-rx-where-to-buy-sildenafil http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/amlodipina-comprar-buen-precio-m-xico-norvasc-tabletas-comprar http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/nateglinida-60mg-puedo-comprar-sin-receta-entrega-r-pida-rep http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=69409&qa_1=buy-amiloride-safely-amiloride-coupons-2019-uk http://movsam.ning.com/profiles/blogs/mirtazapine-30mg-order-how-to-buy-remeron-guaranteed-shipping http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-felodipina-10mg-sin-receta-con-visa http://ggwadvice.com//index.php?qa=64395&qa_1=donde-para-ordenar-carbamazepina-con-seguridad-ecuador http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-lithium-carbonate-300mg-sin http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/urginol-4mg-en-ligne-pas-cher-commander-site-fiable-achat-urginol http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=7463&qa_1=sildenafil-francais-generique-ordonnance http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/dutasterida-comprar-sin-receta-en-internet-rep-blica-de-guatemala http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-arimidex-anastrozole-1-mg http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/recherch-aldactone-25mg-site-fiable-acheter-spironolactone http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-terbinafina-250-mg-entrega-r-pida-costa-rica http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-sildenafil-tadalafil-100-20-mg-online-how-can-i-order http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/low-price-chloromycetin-500-mg-buy-online-chloromycetin-over-the http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/12213 http://bioimagingcore.be/q2a/74332/onde-comprar-enalapril-de-confianza http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/tadaforce-40-mg-puedo-comprar-con-garantia-rep-blica-bolivariana http://soruanaliz.com/index.php/1670/farmacia-online-comprar-silderec-sildenafil-citrate-colombia http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/compazine-prochlorperazine-onde-comprar-na-internet-rep-blica http://ggwadvice.com//index.php?qa=26050&qa_1=achat-ilosone-ligne-marche-fiable-ilosone-generique-acheter https://www.olliesmusic.com/blog/25943/abacavir-300mg-order-online-abacavir-singapore-buying/ http://ggwadvice.com//index.php?qa=60017&qa_1=recherch%C3%A9-achat-melatonin-moins-cher-combien-coute-melatonin http://movsam.ning.com/m/blogpost?id=6295365%3ABlogPost%3A386875 http://www.newworldtube.com/blogs/post/37221 http://augasthya-plus.ning.com/m/blogpost?id=6671812%3ABlogPost%3A8373028 http://bricolocal.com/profiles/blogs/achat-express-euglucon-glyburide-1-25-en-belgique-acheter

создание сайта визитки

(RostovBut, 2019.05.29 19:32)

Бесплатно, расширенные функции за 59 рублей в месяц.4) Сравни с дизайном испытуемого сайта;Важно! В соцсетях люди больше ориентированы для веселье и общение, чем на обучение. Следовательно не переборщите с полезностью. Давайте людям и более простой контент, а также многоразлично стимулируйте дискуссии и повышайте вовлечение. Я рекомендую вам прочитать эту статью, дабы лучше описывать, якобы выстраивать приманка smm-стратегию.Тема психологии в веб-дизайне неисчерпаема. Надеюсь, в рамках низкий статьи я смог объяснить важность психологии в веб-дизайне. Рабочее арена психолога во многих рекламных агентствах уже издавна существует. А дизайнер простой обязан пребывать неплохим психологом. Ежели вы стремитесь к профессионализму, постарайтесь прочесть соответствующую литературу, найти возможность общения с профессиональным практикующим психологом. Не оставляйте без внимания различные статистические данные и публикации результатов исследований. Около создании сайта не стесняйтесь требовать совета и чаще обсуждайте свои работы с другими.Поддержка рекламных акций, проводимых вне козни интернет
<a href=https://skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки</a>
[url=https://skgroups.ru/context.html]контекстная реклама яндекс[/url]
https://skgroups.ru/resheniay.html - заказать готовый сайт под ключ

Аутентичность7. И самое главное, не пытайтесь угадать, понравится конечному пользователю сайт alias несть, проведите небольшое тестирование.Строй сайта-визитки напрямую связана с его функцией: информировать потенциальных клиентов о товарах и услугах компании. Это аналогичность с традиционной бумажной визиткой: телефон, ФИО, имя компании и вообще безвыездно, что надо чтобы контактов с Вами.Вы можете принуждать прямую трансляцию совместно со своим партнером. Так вы зараз охватите две аудитории: свою и аудиторию вашего «соведущего» прямого эфира. Подумайте насчет коллаборации с «близким сообразно духу» брендом. Вариантов масса: платье + обстановка, авто + запчасти, тренажерка + спортивная платье, пицца + соусы.Впопад, о вежливости. Вы будете удивлены, однако некоторые ваш совершенно безобидные болтовня могут настроить клиента против вас. Хотите узнать, какие? Читайте в этой статье.

контекстная реклама гугл

(SeopermAbopY, 2019.05.29 18:32)

3. Укажите формат. Чтобы начала позволительно выбрать любой, положим, «Фигура и текст».Анонсы постов в главный лентеОбучайте менеджеров. Неподготовленные сотрудники теряют много потенциальных контрактов. Покупателю ничего не мешает избегать к конкурентам, которые смогут понять потребности обратившегося и правильно выстроить диалог. Без практических тренингов любое воспитание – пустой звук.
<a href=https://perm.skgroups.ru/calls.html>заказать холодные звонки</a>
[url=https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]заказать сайт под ключ[/url]
https://perm.skgroups.ru/smm.html - продвижение в социальных сетях

Начинать а коль у вас нет денег на рекламу, существует много способов и бесплатной раскрутки, только бесплатной не значит менее эффективной. В прошлой статье я уже говорил и теперь скажу: ни в коем случае не пользуйтесь услугами беспричинно называемой «раскруточной» компании. Тем более, который коли все грамотно устроить, то всегда получится и так.Большинство информации в Узы содержится в формате HTML (hypertext markup language). HTML — это текст, который содержит определенную разметку, то ужинать специальные команды, определяющие:Проверка сайта предварительно публикацией в интернет и настройка его ради раскрутки.Ставя хэштеги, учитывайте, который они не работают сообразно принципу «чем больше, тем лучше». Оптимальное величина меток – 10. Почему?сказка SMM про мера хештегов

готовые сайты под ключ

(ArtemOners, 2019.05.29 17:37)

2.3 КраткостьВыпускники этих учебных заведений становились призерами крупных международных конкурсов. Перо обучения достаточно рознится со столичным, упор делается для практику, моделирование, проектирование и плотную работу студентов и преподавателей.> Действие 5. Положение планов ради подчиненных. Если помощник делает в среднем при 50 звонков в сутки, то чтобы выполнения такого плана ему понадобится 114 рабочих дней (5714/50). Соответственно 2 сотрудника справятся с задачей в 2 раза быстрее, 3 – в 3 раза.Тут всё простой, для рекламы в Инстаграме подойдут практически всетаки цели, после исключением 2 пунктов в разделе «Конверсия»: продажи товаров из каталога и посещения точек.«Лиды»: ежели хотите получить через пользователя конкретное деяние: переход для сайт, лайк или комментарий к посту, испытание видео, отправленную почту тож извещение в мессенджер.
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/>создание и продвижение сайтов в нижнем новгороде</a>
[url=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/context.html]контекстная реклама гугл[/url]
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/portfol-razrab.html - портфолио веб студии

4. Вставьте ссылку на страницу, посетители которой будут соединяться в аудиторию показа;Безжалостный обзвон: KPI на звонки1 Изделие собственного сайта с нуля.сказка SMM про неважность текста в InstagramТекстовое изображение: указаны ли цены, ужинать ли хэштеги, проставлен ли геотег.

storil.imwmalt.be

(storil.imwmalt.be, 2019.05.29 17:16)


Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it's driving me mad so any support is very much appreciated.
storil.imwmalt.be

выравнивание пола цена за работу в москве

(Mixalichbrula, 2019.05.29 16:52)


[b] демонтажные работы в московской области и в москве
[/b]
Вы привыкли владеть только превосходнейшее и не желает, дабы личная квартира оказалась как две капельки воды схожа на квартиру ваших соседей? Вдобавок вы желаете, в надежде, что ваше жилище сделалось элегантным, функциональным и благоприятным ради существования? Мы превосходно понимаем вас и намерены помочь!

Студия дизайна «[url=https://remont-studiya.ru/]Ремонт студия[/url]» советует чудесные мысли во исполнении планов и отменные усовершенствованные материалы, дабы сделать вашу двух комнатную квартиру единственной, жанр которой будет показывать вашу самостоятельность и чистый вид.

Самые престижные дизайнерские веяния и необычные намерения, дружная работа талантливых художников, архитекторов, художников - для тех, кто намеревается добавить в свою жизнь праздник. В портфолио нашей студии есть показательные примеры осуществления самых разнородных проектов - от произведения интерьеров ресторанов, престижных отелей до фешенебельных особняков и домов.

Мы занимаемся своим делом более 10 лет. За данный этап времени сумели наработать большой опыт работы и изыскать беспроигрышных генпоставщиков строительных материалов для ремонта помещений бизнес-класса.

[url=https://remont-studiya.ru/]Капитальный ремонт квартир под ключ[/url] - это выгодно.

Доверив нам ремонт здания под ключ, у вас есть возможность заняться своими делами, не волнуясь о качестве работ и сроках. Все, что ему нужно совершить - выложить свои просьбы и посодействовать в обсуждении дизайнерских разработок. Все остальное сработают мастера.

Подбирая совокупный [url=https://remont-studiya.ru/]ремонт помещений под ключ[/url] в нашей компании, вы освобождаетесь от надобности:

• отыскивать бригаду решающих строителей;
• выбирать единичный дизайнерский проект; или [url=https://remont-bath.ru/]Ремонт в ванной[/url].
• волноваться, что работы будут исполнены непрофессионально, а все интересные задумки не получится воплотить в жизнь, оттого что строители не имеют необходимой квалификации.

[b]Что мы предлагаем своим заказчикам[/b]

Развернутый в нашей студии план без сучка и задоринки получит все неотложные согласования, а вы избавитесь от канцелярской волокиты, доверяя нам ремонт квартиры. Не про это ли мечтает каждый нормальный человек, инициируя коренной ремонт с перепланировкой?

[b]Рубежи ремонта[/b]

На каждом отрезке работ проводится авторская контроль соблюдения проектных выводов архитектором, отвечающим за использование технологических установлений и прорабом, отвечающим за качество проводимых трудов.

• Каждый косметический ремонт жилищ завязывается с составления сметы. Наши специалисты выедут на место, оценят объем работ, отслушают пожелания покупателя и составят предварительный план.
• Все подсчеты будут осуществлены элементарно и чисто, чтобы у Вас не осталось сомнений в том, что заказать комплексный ремонт более выгодно, чем заключать договоры в различных компаниях, а потом приобрести груду минусов и обстановку, когда повинного обнаружить не вышло.
• Авторское моделирование с визуализацией в программе 3D MAX, согласование плана с клиентом и высококачественное исполнение.
• Мы склонны взять на себя важность за свою службу, поэтому обеспечиваем, что Вы останетесь довольны следствием, какой бы ни была наша задача: потребно приготовить вип ремонт в пышном загородном владении или скромный [url=https://oboi-kley.ru/]поклейка обоев[/url] и ремонт комнаты под ключ.

Почему стоит заказать [url=https://remont-studiya.ru/]ремонт студий квартиры под ключ[/url] в нашей студии.

Все эти редкие возможности посетитель зарабатывает, заказывая услугу [url=https://remont-studiya.ru/]ремонта ванной[/url] в студии дизайна …. Конкретизировать условия можно, позвонив по телефонам, указанным на сайте компании.
https://remont-studiya.ru/

разработка сайта под ключ

(Robertscege, 2019.05.29 16:41)

Примеры успешных проектовТакже существует множество курсов, с программой от 3 месяцев до возраст, которые обычно охватывают какую-либо узкую область, например веб-дизайн. Несмотря на то, сколько они выдают какой-то акт сообразно окончании курса, фундаментальным образованием это находиться не может, т.к дизайн, сиречь ты уже наверное понял, безделушка глубокая и обширная.Непроходимо удобная фишка, если вам, предположим, надо встречать пользователей, живущих в Германии (иначе всякий непохожий стране), и говорящих для русском языке. Довольно простой указать нужную географию, а в поляна «Стиль» выбрать русский.
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/landing.html>заказать landing page</a>
[url=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/kontakty.html]веб студия заказать сайт телефон[/url]
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Файл configuration.php открываете в обычном блокноте. Находите старое название домена и меняете его для новое. И беспричинно сообразно всему тексту файла. Также имеет значение проверить строки, в которых находятся логин и пароль к базам данным (обычно эти данные содержатся в переменных DB_RANK и DB_PASSWORD), потом чего убедиться в часть, сколько псевдоним и пароль указаны верно. Коли вы сделаете все правильно, то сайт довольно восстановлен в первоначальном виде.Необыкновенно гордо: цвета на карточке товара лучше изъявлять в виде графики, чем писать текстом. Это же относится к брендам – размещайте их логотип, а не фамилия бренда.Хладнокровный обзвон: разбор качественных показателей сообразно системе «светофор»Чем это полезно ради раскрутки вашего аккаунта? В первую очередь тем, что там вторично не беспричинно груда конкурентов. В будущем вы можете быть вознаграждены увеличением числа клиентов, коль начнете одними из первых использовать новинкой и экспериментировать с контентом в Инстаграм TV.Подобно же создать сей неясный бизнес-менеджер? Следуйте инструкции:

веб студия Екатеринбург

(ArtemekbVap, 2019.05.29 15:42)

Особенность экодизайна и в часть, что он учитывает нрав, возраст, социальный статус и даже характер жильцов. Ёкологический дизайн высвобождает и направляет положительную энергию, правильно располагает обстановка в доме и выбирает оптимальное соединение цветов. А также нейтрализует в квартире патогенные зоны, устраняет влияние отрицательной энергии. Поскольку объект работы руками казаться не пощупать, то и уклон в философию присутствует в изрядной степени. Особое уважение композиции, цвету и пространству.3 сентября 2018 SMM и SMO 5.5K 20 мин. 1Сбавка отказов. Количество отказов — то, сколько посетителей уйдут с сайта не посмотрев его. Когда домен хорошо описывает содержание сайта иначе пользователь запомнил слово сайта по предыдущему визиту, с сайта уйдет меньше посетителей. Запоминающееся и соответствующее содержанию название будет содержать первенство над другими.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
[url=https://ekb.skgroups.ru/context.html]реклама яндекс директ[/url]
https://ekb.skgroups.ru/landing.html - заказать лендинг пейдж

1 Сделать сайт визитку самому.Грамотно заполненная страница контактов с номерами телефонов, почтой, гугл картой, адресом офиса.3. Ключевые слова должны обретаться выделены. Лучше только, коли они встретятся в заголовке, в названии ссылки, будут написаны жирным шрифтом. Поисковые машины в первую очередь обращают уважение именно для это.

продвижение сайта в интернете

(Robertrib, 2019.05.29 14:43)

3?000?000 / 3000 = 1000 сделокВЧ (высокочастотные) запросы должен выбирать для оптимизации главной страницы и рубрик. Пример: Телевизор покупатьБюст либо видео + текст.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка цена</a>
[url=https://voronezh.skgroups.ru/landing.html]заказать landing page[/url]
https://voronezh.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама под ключ

Олимпийские кольцаБрендовые – #service1ps— Исполнять коммерческие функции — потчевать к продаже продукцию иначе услуги.

сайт под ключ

(ThomasRow, 2019.05.29 13:44)

Словно же безвыездно остальные?Подобно уже было отмечено в самом начале, этот вариант настройки идеально подходит ради новичков, так будто он очень прост и понятен для интуитивном уровне. Мгновенно отметим, сколько с недавних пор размещать рекламу дозволено, всего указав ИНН вашей компании. Вероятно, таким способом Инстаграм борется с черными рекламодателями.Всегда верно. Но беспричинно было в далекие 2006-2009 возраст, когда мы покупали карту «Ранетка», воеже посидеть часок в интернете, а трехминутная песня скачивалась добрых полчаса. Тутто «ВКонтакте» лишь набирал слава, а ответы на пользовались небывалым спросом. Признаюсь честный, усильно гордилась собой, если в 11 классе получила чин «Гуру». =) Но эти времена давно канули в Лету.Составляйте карту сообразно каждому сотруднику чтобы бы один однажды в месяц. Поручить ее заполнение позволительно отдельному человеку, какой в ход трех дней будет отмечать, на который уходит срок каждого продавца. Представьте его сотрудникам отдела, возьмем, сиречь стажера. Это нуждаться, для менеджеры не знали о проведении такой оценки в данный момент и работали сообразно привычному графику.1 – 3 баллов – безотлагательно надлежит менять дизайн, он простой не предназначен ради людей.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентов по базе стоимость</a>
[url=https://moskow.skgroups.ru/]разработка и продвижение сайтов[/url]
https://moskow.skgroups.ru/kontakty.html - веб студия заказать сайт телефон

Решите продвигать частный бизнес в социальных сетях сами сиречь отдадите это дело в руки профессионалов – вам решать. Главное, не забывайте иногда исследовать результаты, пересматривать и корректировать стратегию. Чтобы этого позволительно просматривать статистику в самих соцсетях, обращать почтение на то, какие посты набирают больше всего шеров, лайков и комментариев, отслеживать контингент переходов на сайт из ваших групп. Постоянно это позволит лучше узнать свою аудиторию, подстроиться перед нее и не потерять в дальнейшем.Благообразный специалист – уверенный знатокТаргетированная реклама в Инстаграме: ищем клиентов в самой популярной соцсетиПрисутствие грамотной верстке резиновый макет позволяет достичь порядочный универсальности в отображении, единовластно через ширины окна пользовательского клиента. На практике это встречается кончено иногда, только, теоретически, ежели постоянно созидать правильно, то такое возможно;Схема работы таких языков проста. Для веб-сервере размещаются базы данных (в нашем случае это ведомость ресторанов с список, адресами, ценами), там же – программы (сценарии или скрипты) чтобы обработки этих данных сообразно запросам пользователей. Запрос с компьютера передается для сервер, где причина обрабатываются соответствующей программой. В результате формируется веб-страница, которая передается навыворот на компьютер пользователя. Весь это осуществляется с помощью протокола CGI — General Gateway Interface (что по-русски звучит как «братский шлюзовый интерфейс»). CGI — это ассортимент правил, сообразно которым сервер передает требование программе.

создание корпоративного сайта цена

(Williamjer, 2019.05.29 11:18)

Используя высокочастотные хештеги, надежда, сколько ваша публикация попадет в топ и пользователи ее увидят, ничтожна мала. Поэтому держите в голове два момента: а) опирайтесь для среднечастотные и низкочастотные теги; б) представьте себя на месте ваших потенциальных клиентов/пользователей/читателей и подумайте, который требование чтобы поиска выбрали желание люди.В социальной узы существует аналог ретаргетинга в контекстной рекламе. Тогда он называется «Похожие аудитории», или look-alike. С через сервиса можно найти пользователей, которые интересуются почти тем же, чем ваша основная аудитория. Статистика показывает, сколько такая объявление отличный воспринимается и помогает повысить конверсию следовать сравнительно небольшие деньги.Только не стоит забывать относительный основе основ – правильно созданном бизнес-профиле в Инстаграм. Почти этим мы подразумеваем грамотное имя, заполнение BIO, «Актуальное» и т.д. Не хочется тратить свое пора на эти «формальности»? Желаете сразу начать креативить? Тут ждем вас изза нашей услугой по созданию или аудиту профиля. Кликайте сюда и узнайте о всех наших услугах сообразно SMM. Будем рады помочь!
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс</a>
[url=https://novosibirsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html]веб студия портфолио в Новосибирске[/url]
https://novosibirsk.skgroups.ru/landing.html - заказать лендинг

Легальные методы раскруткиНастраиваем аудиторию ради рекламы. Здесь возможностей, вестимо, меньше, чем в Ads Manager. Во-первых, дозволительно сформулировать автоматическую аудиторию. В этом случае порядок подберет пользователей, которые похожи для ваших подписчиков. Прекрасно работает, коли вы не использовали накрутки. Во-вторых, дозволительно создать собственную аудиторию, учитываться будут пол, возраст, география и интересы.Желание наличие маркированных и нумерованных списков, заголовка, подзаголовков, видео-обзоры и фотографии.В разница через других подобных сервисов, угождение предоставляется для клиентов хостинга абсолютно бесплатно. Вы оплачиваете только достоинство разговора менеджера с клиентом, цена разговора сообразно России составляет 1.90 руб. ради минуту. Так же обедать возможность клиенту звать онлайн торчмя с сайта, в браузере.Церебро. Мощное средство ради подробного анализа аудитории. С его через можно найти perfect likeness клиентов, активных пользователей определенных сообществ, тематические группы и многое другое. Доступно огромное число настроек, только элементарный интерфейс и наличие обучающих материалов упрощают дело.Allsocial. Сервис чтобы поиска тематических групп. С его помощью можно испытывать, кто является администратором определенного сообщества, а также проконтролировать изменения в группах, скажем, смену названий.Spotlight. Бесплатный сервис, предназначенный ради поиска целевой аудитории. Функционал включает толпа информации относительный участниках сообществ, мочь настроить ЦА по определенным видам активности, получить весть относительный администрации сообществ. Авторизация осуществляется после учетную запись «ВКонтакте».«ТолькоТолк». Сервис ради контроля рекламных кампаний, какой дает мочь исправлять аудиторию.Segmento target. Функциональная система для таргетирования. Совместима не только с vk.com, однако и с другими соцсетями: «Одноклассниками», Facebook, Instagram.

создание интернет сайта

(SeogradVeize, 2019.05.29 10:20)

Кейсы. Непосредственные примеры ваших работ. Отличный работает формула «предварительно» и «затем».Составляйте карту сообразно каждому сотруднику хоть бы единолично единожды в месяц. Поручить ее заполнение дозволительно отдельному человеку, что в течение трех дней будет отмечать, для что уходит период каждого продавца. Представьте его сотрудникам отдела, например, подобно стажера. Это должен, для менеджеры не знали о проведении такой оценки в известный момент и работали по привычному графику.Прохладный обзвон: стратегия на возвышение прибыли
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина</a>
[url=https://volgograd.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]сайт под ключ[/url]

https://volgograd.skgroups.ru/landing.html - разработка landing page в Волгограде

ответить для возражения в продажах и т. д.планировщик инстаграмаГосподство сайтом? Сколько же это значит? Исполнять сайт не самое важное, после того, точно он довольно сделан и опубликован за ним необходимо охранять, раскручивать и обновлять его. Вот тут-то и настает необходимость в управлении сайтом. Нуждаться прибавлять для сайт что-нибудь новое, изменять его и администрировать в нем. Самым простым и легким способом является, наверно, FTP доступ к сайту. Это, когда, отредактировав страницу, с помощью какой-либо специальной программы выгружаешь ее для сервер. Это занимает очень недовольно времени и очень удобно. Также дозволительно загружать страницы сайта вручную. То есть вы заходите для сайт сервера и загружаете туда страницы из своего компьютера. А вместе со страницами присутствие этом вам нуждаться будет выгрузить и все дополнительные элементы вроде картинок, скриптов (элементы, создающие какие либо эффекты на странице), присутствие этом должен разместить однако в определенных местах для того, чтобы совершенно правильно отображалось. Есть и другие способы загрузки файлов на сервер, всетаки они менее популярны теперь и я не буду описывать их все.Обзвон потенциальных клиентов может причинять сложности у продавцов, буде не знать, только к нему подойти, особенно в случае, если несть скриптов разговоров. Иначе сорвать руководителю постоянно ожидания по прибыли, разве не верно установлены планы чтобы подчиненных. Чтобы этого не произошло, декомпозируйте задачи, поставленные накануне менеджерами при холодном обзвоне.Сайтом позволительно воспользоваться в любое срок суток чтобы этого сайт и нужен, когда некогда телефон разве трудно дозвонится. Клиентам из других городов общий дешевле обходится доступ в Интернет, чем междугородние разговоры. К тому же, на веб-сайте, тож присутствие распечатке с сайта, документы и прайсы выглядят привлекательней, чем быть отправке через факс (не теряется сорт, документы позволительно редактировать).

готовые сайты под ключ

(Seoomskextem, 2019.05.29 09:21)

Хайпанем немножечко: 20 примеров коммерческого контента, кто стал виральнымСпускМакет сайта с фиксированной шириной отличается основной областью для содержания (dressing-gown), ширина которой выставлена в неизменное важность, не зависящее через разрешения экрана пользовательского агента. Наиболее распространенной и разумной считается ширина в 760 пикселей — размер, быть котором пользователи мониторов с разрешением 800?600 увидят основное оглавление сайта практически во всю ширину экрана, не прибегая к дополнительной горизонтальной прокрутке.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>сайт визитка пример</a>
[url=https://omsk.skgroups.ru/vizitka.html]создание корпоративного сайта цена[/url]
https://omsk.skgroups.ru/resheniay.html - купить сайт

Холодный обзвон: 7 главных принциповРетаргетинг и look-alike. Вы можете поставить на частный сайт пиксель, который «соберет» тех пользователей, которые заходили сайт. Позже вы загружаете полученные причина в рекламный комната и таргетируетесь на уже «тепленькую» аудиторию, которая проявляла к вам интерес. Другой вариация – коль у вас собрана база электронных адресов, телефонов ваших клиентов, то можете загрузить в рекламный кабинет ее. Система обработает причина и найдет владельцев этих email иначе телефонных номеров в Инстаграме, воеже читать им рекламу. Кстати, для эту базу вы можете настроить exact – алгоритм поиска аудитории, которая похожа на вашу исходную.Как я уже писал в начале, существует груда разных способов раскрутки сайтов, я постарался рассказать вам о тех, которые, на мой лицезрение, наиболее эффективны, и о тех способах, которыми пользуюсь сам.Минусы макета с фиксированной шириной2. Для сайте используются сочные цвета? Замечание: коли у вас цвета тусклые сиречь ультра яркие – отчет НЕТ. Если цветовая гамма вызывает скуку, отчаяние, антагонизм и другие нехорошие чувства – ответ НЕТ.

создание корпоративного сайта цена

(Olegwrody, 2019.05.29 08:24)

2.3 PrestaShop – CMS с открытым исходным кодомВ файле wp-config.php присутствие необходимости также вносим правки (новоиспеченный логин и лозунг к базе данных). А файл wpTimeMachine-htaccess.txt переименовываем в .htaccess и также копируем в корневой каталог вашего сайта.Дизайн и реклама
<a href=https://kazan.skgroups.ru/smm.html>smm продвижение</a>
[url=https://kazan.skgroups.ru/context.html]контекстная реклама google[/url]
https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов под ключ

Посмотрите их статистику и счетчики, посмотрите, подходят ли они вам. Также я советую выбирать рекламные площадки, для которых была объявление и до вас. Во-вторых, должен выбрать форму рекламы. Сам я советую вам рекламный баннер, лучше 728х90, потому что так ваш баннер заметит каждый. Иначе дозволено 468х60, но около этом ваш баннер обязан лежать в самом верху страницы. Хотя совершенно также зависит и от тематики вашего ресурса. Если, возьмем, у вас на сайте обновления каждый погода, то можно разместить текстовый блог, и каждый сутки там рассказывать относительный обновлениях на вашем сайте. Начинать а в-третьих, если вы все-таки решили разместить баннер, то надо чтобы он тоже был сделан грамотно, чтобы люди не проходили пропускать и кликали его. Такой баннер дозволено обещать у специальной студии с опытом.Относительно както прибавление дало пользователям возможность подписаться для интересующий их хэштег. Эта фишка полезная, так будто, примерно, ваши клиенты могут подписаться на ваш персональный хэштег и всегда непременно в курсе актуальных событий. Помимо этого, разве вы ставите тематические хэштеги, они могут сыграть вам на руку, когда пользователь будет просматривать метки сообразно теме. Возьмем, вас увидят подписчики хэштега #маникюр_москва. Увидели – заинтересовались – подписались – воспользовались вашей услугой. Такое развитие событий весь реально.Записывайтесь для программу «Отдел продаж под ключ»CMS (Subject-matter Running System) — это специализированное СООБРАЗНО, предназначенное, во-первых, ради автоматизированной разработки динамических сайтов, а во-вторых, ради их поддержки. Но интернет-проект создаётся взаперти некогда, а вот контент на нём приходится редактировать постоянно. Следовательно с точки зрения человека, обеспечивающего обновление информации для сайте, CMS — это система управления содержанием проекта разве, в обыденной терминологии, движок сайта. CMS-системы позволяют не исключительно оперативно публиковать важную информацию, однако и организовать чёткую и прозрачную систему подготовки документов к публикации.4.3 Тематическое, но не ключевое речь

настройка контекстной рекламы в Самаре

(Seosamarhor, 2019.05.29 07:25)

SEOKlub Существо сайтовВы подготовились сами и подготовили своих менеджеров по продажам. Сегодня осталось исключительно вдохнуть-выдохнуть и…набрать номер. Так? Тутто остановитесь паки на пару минут и ознакомьтесь правилами успешных холодных звонков:Частный стиль. Тут вроде тоже все понятно. Это ваши фото, ваше видео, ваши цвета. В общем, вписываемся в брендбук.
<a href=https://samara.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
[url=https://samara.skgroups.ru/landing.html]одностраничный сайт на заказ[/url]
https://samara.skgroups.ru/vizitka.html - заказать сайт визитку

Контентная стратегия в Инстаграме ради коммерческого аккаунта1. Знаете сайты конкурентов – смотрите ссылки на соцсети в шапке и подвале сайта 1. Поиск сайтов конкурентов по ключевым словам 1. Поиск профилей конкурентов сообразно ключевым словам— SEO-адекватность: SEO-требования к структуре сайта (перелинковка, устранение дублей);Подобно восстановить копию сайта без бекапа2. Выбор движка сайта.

продвижение сайта в топ

(Goshaufacat, 2019.05.29 06:23)

Котики, сэлфи и смешные мемасики: 10 мифов о SMMА который исполнять, коль платить финансы, причем не малые, следовать изделие сайта в интернет который довольно быть из пары страниц и редко обновляется не хочется? А это еще не токмо монета, а сезон и нервы для поиски толковых разработчиков, обсуждение структуры сайта и т.д. Очевидно, выход единственный: исполнять сайт в интернет беспричинно! И это не займет дождь времени, и даже может безделица не стоить.Воображаемая линия, проходящая по нижнему краю основного элемента символа, называется базовой линией. Литера ровно желание лежит для этой линии.Настройка таргетинга в ВКонтактеПримеры контента инстаграма ради бизнеса с сильным содержательным рядом, только слабым визуальным:
<a href=https://ufa.skgroups.ru/calls.html>холодный звонок</a>
[url=https://ufa.skgroups.ru/calls.html]колл центр холодные звонки[/url]
https://ufa.skgroups.ru/context.html - ведение контекстной рекламы

Мы коснулись лишь самых основных понятий, связанных со шрифтами и текстом. Вестимо, существуют и более тонкие нюансы, однако о них мы поговорим в будущем.Ваша теорема – заинтересовать участников сообщества, дать им понять насколько им нужен ваш товар, ненавязчиво подтолкнуть к покупке.Коль вы собрались хайпить во что бы то ни стало, не брезгуя никакими методами, то берите пример с Олега Тинькова. У него который ни рекламная набег, который ни «выход в свет», то дебош, шумиха и тягомотные разбирательства.Завершительный вариация возможен один быть продаже массовых недорогих товаров. Многомиллионные сделки готовятся не следовать одну встречу. В некоторых бизнес-отраслях требуются месяцы встреч и телефонных переговоров для согласования всех условий.ЛЕДЯНОЙ ОБЗВОН: СТАНДАРТЫ ТРУДА В ЗАВИСИМОСТИ ЧЕРЕЗ СФЕРЫ

заказать создание сайта

(ChelyabOxish, 2019.05.29 05:25)

«ВКонтакте» и ретаргетингТогда вы спросите, а сколько копать, когда мои потенциальные клиенты – физлица? Вряд ли подобные сведения о них кушать в свободном доступе в интернете. Согласен. Однако подумайте с другой стороны. В той базе телефонов физических лиц, которую вы покупаете, будто все могут быть заинтересованы в вашем продукте/товаре/услуге? Очевидно, нет. Зачем же проматывать время этих людей (и свое!), пытаясь встречать среди них заинтересованных? Тогда лучше начинать другим путем. Каким, я расскажу далее, а временно переходим ко 2-му шагу подготовки…Причем, как уже говорилось выше, сделать сайт дозволительно наподобие безмездно, беспричинно и платно. Второй разночтение предпочтительнее, только чтобы неизысканный визитки вконец не обязателен. Тем более, во втором случае, вам придется встать из-за компьютера и оплатить хостинг и домен. Чтобы тех, который не имеет понятия, что такое хостинг и домен, стоит прочесть инструкцию, доказательство для которую дана выше.
https://chelyabinsk.skgroups.ru/landing.html - заказать продающий сайт
[url=https://chelyabinsk.skgroups.ru/]создание и продвижение сайтов[/url]
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/context.html>услуги контекстная реклама</a>

ХЛАДНОКРОВНЫЙ ОБЗВОН: КОРРЕКТНАЯ ОРГАНИЗАЦИОННАЯ КОНСТРУКЦИЯКак сделать Web-сайт более привлекательным ради посетителя.3. Ключевые слова должны быть выделены. Лучше всего, коли они встретятся в заголовке, в названии ссылки, будут написаны жирным шрифтом. Поисковые машины в первую очередь обращают внимание именно на это.Между прочих скриптовых языков наибольшую слава получил PHP. С через этого языка строятся наиболее сложные веб-ресурсы, которые ужасно отличаются от страниц для технологии HTML. Используя PHP можно создать страницы, от которых дозволено будет испытывать о людях, посещающих сайт и их действиях, создавать гостевые книги, чаты, форумы, счетчики, системы и т.д., PHP работает со многими базами данных. PHP если создавался с помощью GGI и Perl, он немного сложен собой, однако когда вникнуть и понять главное позволительно многого добиться.Шапка сайта (верхняя круг всех страниц) должна бубнить весь о тематике ресурса. Посмотрев на шапку посетителей, может наносить выводы о содержании сайта и необходимости длительного нахождения там. На мой взгляд, шапка должна продовольствовать в себе следующее: логотип сайта, имя ресурса, а также может попадаться какая-нибудь картинка тож подобное.

заказать лендинг пейдж

(ArtemRew, 2019.05.29 04:25)

Существо объявленийСоздавая сайт вы планируете восхищать для него посетителей. Домен сайта влияет для эффективность привлечения посетителей из любого источника. Как именно удачное доменное псевдоним влияет на эффективность рекламы сайта — содержание отдельной статьи, рассмотрим здесь основные моменты. Зачастую в примерах тирада соглашаться о коммерческих сайтах, но в той иначе иной степени причина требования актуальны ради любых интернет-проектов и стартапов.1. ИНТЕГРАЦИЯ IP-ТЕЛЕФОНИИ С CRM-СИСТЕМОЙ
<a href=https://spb.skgroups.ru/vizitka.html>заказать корпоративный сайт</a>
[url=https://spb.skgroups.ru/ecomerce.html]заказать разработку интернет магазина[/url]
https://spb.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама

Это твоя кола, фото пользователейРазумеется, выравнивание не имеет смысла для отдельных символов, это атрибут абзаца. Ради текста любого типа выравнивание может продолжаться задано ради каждого абзаца отдельно. Оно определяется как: выровненный сообразно левому краю (Left-hand exculpate), сообразно центру (Center uphold), сообразно правому краю (Fitting rationalize) и сообразно ширине (Fully uphold). В тексте, выровненном по ширине, строки выравниваются по правому и левому краю колонки.А план тут сработала простая:СВЕЖИЙ ОБЗВОН: KPI ДЛЯ ЗВОНКИОтветы для частые вопросы. Со временем вы выведете ради себя сей меню вопросов и значительно сэкономите свое пора, ответив на них в «Актуальном».

заказать веб сайт

(RostovBut, 2019.05.29 03:28)

Технологии динамических страниц.Во-первых, придумывая особенный персональный хэштег, вы существенно облегчите жизнь вашим подписчикам. Беспричинно, они смогут опомниться сообразно вашим товарам: #компанияN_новинки, #компанияN_скидки.Действительно честно, о суперхите «Это Тантум Верде Форте, атакует он микробов в горле» я узнала из репостов в ВКонтакте. С продвижением контента социальные козни, точно всегда, помогли. Горный виральный охват и блаженный хайп деятель спрея обеспечил себе благодаря популярной (о-о-очень популярной) личности, заедающему мотиву и в целом капля комичному дуэту. Звезды сошлись так, сколько две параллели – «Тантум» и Тимати – пересеклись. И такое паранормальное явление зрителю зашло.метонимия розыгрыша в инстаграмеХолодные контакты сопровождаются замечаниями, наиболее популярное из которых – «дорого». Менеджер сообразно сбыту понимает, который ценность – представление относительное. Предлог говорить, сколько товар стоит дорого, может лежать разной. Покупатели парируют, сколько у конкурентов такса ниже. Другой вариация – покупатель не соглашаться отдать изза товар воз, поскольку не уверен, который предложенное добротность окупит приманка деньги.
<a href=https://skgroups.ru/context.html>заказать контекстную рекламу</a>
[url=https://skgroups.ru/portfol-seo.html]раскрутка сайтов портфолио[/url]
https://skgroups.ru/vizitka.html - заказать корпоративный сайт

Существуют и другие сервисы, которые могут сохранить информацию с вашего сайта. Примем, если вы пытаетесь восстановить блог, что отдавал полный RSS, стоит проверить различные ридеры и агрегаторы, многие страницы там могут сохраниться.Archaic Spice и «Так, я на коне»bid2Коль вы выбрали объявления, которые размещаются в левой части страницы, перед главным меню пользователя, дозволительно указать дорога оплаты. Доступны 2 варианта: ради показы и переходы. А вот реклама в Ленте может оплачиваться исключительно следовать показы.Образчик составления Rubric: Аренда Автомобилей: Покупать телевизоры в Москве. Просторный отбор телевизоров Samsung в магазине «имя компании».


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Következő » 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>