Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 PSP-s gyakran ismételt kérdések /Utoljára frissítve: 2008.06.18/


Ezt a leírást annak reményében készítettem, hogy a kezdő PSP-tulajok is kiismerjék magukat a legelőször talán bonyolultnak tűnő kifejezések, megoldások erdejében. Felfoghatjuk ezt egy PSP-Tudástárnak is, vagy egyfajta forgalom(user)irányító jelzőlámpának :).
Amennyiben az alábbi FAQ-ot egy adott, PSP-vel foglalkozó oldal felhasználja a saját site-ján, annyit kérnék, hogy a nevemet (ill. akiket megemlítek benne, szerzőket) tüntesse fel, semmi egyéb, ennyi talán elvárható, ha már egyszer rengeteget foglalkoztam/tunk az utánjárásával. Köszönöm.

Amit eddig összeírtam, tekinthető egy masszív alapnak, amit folyamatosan lehet bővíteni mások által használt programok tapasztalatával/lerásaival ezért ha valakinek újabb "FAQ-pont" jut az eszébe, ill. megoldással tud rá szolgálni nyugodtan leírhatja, s aszerint bővíteni fogom /a szerző nick-jével, ha igényli e-mail címével/ a listát, vagy ha pontosítani, módosítani szeretné valamelyik pontot.
Amennyire lehet a jövőben folyamatosan frissíteni fogom a FAQ-ot.


0, A Playstation Portabe
PlayStation Portable

Adatok / Specifikáció

Technikai adatok: 480X272 felbontású 16,77 millió szín megjelenítésére képes 16:9-es képarányú és 4.3 inches kijelző, melynek fényereje maximálisan 200 cd/m2.
MIPS R4000 alapú mikroprocesszor 333Mhz (32bit), frontoldali busz 166MHz-es.
Főmemória: 32MB (Slim esetében 64 MB)
Grafikus memória: DRAM: 4MB. A PSP grafikus alrendszer 512 bites buszt használ, teljesítménye 664 millió pixel és 35 millió sokszög/s.
Akksi élettartam: kb 4-5 óra (függ: a képernyő fényességén, a hangerő-szinten, film v. játék fut-e?)
Csatlakozás: Wi-Fi (802.11b), IrDA
Firmware verziók:
Normál/Pufi-PSP: 1.00, 1.50, 1.51, 1.52, 2.00, 2.01, 2.50, 2.60, 2.70, 2.71, 2.80, 2.81, 2.82, 3.01, 3.02, 3.03, 3.10, 3.11, 3.30, 3.40, 3.50, 3.51, 3.52
PSP-Slim: 3.60
PSP-Slim & Pufi PSP: 3.70, 3.71, 3.80, 3.90, 3.93, 3.95, 4.00
Az 1.00 és az 1.50-es firmware-el rendelkező PSP-n, futtathatók "házi készítésű" játékok(Homebrew) is ill. a Dark_AleX által készített 2.71SE, 3.XX Open Edition/M33/WildC*rd FW-eken is.
Kártyaformátumok
* Memory Stick PRO
* Memory Stick Duo
Lemezformátum
* UMD

Támogatott formátumok:
Audio
* MP3
* ATRAC3
* WMA (firmware v2.60)
* AAC (firmware v2.70)
* WAV (Linear PCM)
* MP4 (konténer formátum)
* AAC + 3GP Video

Videó
* MPEG-4
* MPEG-4 Part 2
* MPEG-4 Part 10 (H.264/AVC)
* SWF (firmware v2.70-től)
Képek
* JPEG
* GIF
* BMP
* TIF
* PNG

********************************************************************
PSP-csomag variációk
A világ összes pontján a PSP elérhető mind Value Pack vagy Core Pack formájában. Számos országban még Giga Pack formájában is beszerezhető (ezt 2005. október 20-án jelentették be).
Value Pack = PSP + akkumulátor + 32 MB Memory Stick Pro Duo + Fejhallgató (távirányítóval) + tok + csukló-pánt + Demo-lemez + hálózati töltő
Giga Pack = PSP + akkumulátor + 1 GB Memory Stick Pro Duo + Fejhallgató (távirányítóval) + tok + törlőkendő + Demo-lemez + hálózati töltő + USB-kábel

Ad-Hoc hálózat
Az Ad-Hoc vezeték nélküli hálózattal lehetőség van max. 16 PSP egyidejű összeköttetésére, kommunikációjára (pl.: multiplayer játéknál). Az egyik PSP-nek kell lennie a játék "host"-jának (kiszolgáló), amihez a többi felhasználó akkkor csatlakozhat, amint elkezdik keresni a kiszolgáló listákat.
A kiszolgáló PSP-nek az akkumulátor üzmedéje kb. 35%-al kevesebb lesz (ez az átvivendő adatok összetettségén múlik).
A 2.00 FW-frissítéssel a PSP az Ad-Hoc technológiát már digitális képek küldésére is ki tudja használni (két PSP között), a küld és fogad (send, receive) funkciókat használva a PHOTO menüben.

Infractructure hálózat
A PSP főmenüje megengedi a felhasználónak, hogy beállítsa a rendszert úgy, hogy tudja használni az internetet (vezeték nélküli kapcsolaton keresztül). Ez a fajta mód képes megtalálni a védett ill. nem-titkosított vezeték nélküli hálózatokat az adott területen.

Infra (PSP-Slimen már nincs)
Habár a PSPnek van IrDa portja a készülék tetejének bal oldalán, jelenleg egyetlen játék sem használja ki.
Vannak ún. házikészítésű alkalmazások, amik képesek kihasználni a PSP IrDa portját:
- TV távírányító-ként
- IrDa PDA to PSP, ami a PDA-t, mint szöveg-beviteli eszközt használja fel a PSP részére.
- IrDa File Transfer, ami adatvitelt biztosít Infra kapcsolaton keresztül
- Universal Remote (Irda porton keresztül irányíthatjuk a DVD-lejátszót, TV-t, Music Center-t vele).
=====================================================================================================

1, Alapok / Fogalmak
FirmWare /FW/ = A firmware egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetőbb funkciókat biztosítja a hardver működtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak). Jelen esetben a rendszerfile-okat tartalmazó és azokat futtató szoftver. Felfoghatjuk a PSP operációs rendszerének.
Custom FW (SE, OE, M33) = [SE = Special Edition, OE = Open Edition, M33 = March 33, *LE = WildC*rd Leaked Edition]], Dark_AleX "készítette" a hivatalos Sony-FW-ekből. Egy olyan módosítást tartalmaz, ami megengedi a PSP-nek hogy bebootoljon, a homebrew programok futásához szükséges kódokat blokkoló biztonsági intézkedéseket figyelmen kívül hagyva. Legnagyobb előnyük, hogy egyesítik az 1.5-ös FW előnyeit és a 2.71 ill. a 3.XX-es FW összes funkcióját. Nem mellesleg az iso-játékok a Game menüpont Memory Stick ikon alatt találhatóak és nem igényelnek emulált környezetet (DevHook). Ezeket 1.5-ös FW-re lebutított PSP-re érdemes felrakni. /Ha ezt látod valahol: 3.XX OE/M33, akkor az vmelyik OE FW-re vonatkozik 3.02, 3.03, 3.10, 3.30, 3.40 v. M33 FW-re vonatkozik: 3.51, 3.52, 3.71 stb./
A 3.71 M33-as Custom FW(-től felfelé) már speciális, mivel nem igényel 1.50-es FW-t, ahhoz, hogy teljes-értékűen fusson.
GEN Custom FW = a pspgen.com oldal mögé burkolózva egy egyelőre ismeretlen programozó készítette ezt az új fajta CFW-t (3.95GEN-2). (újdonság, hogy a recovery menü az XMB-ben is használható). Azonban ennek a CFW-nek van még egy-két hiányossága, ezért is ajánljuk helyette a 3.90M33-3-at...
XMB (Cross Media Bar) = A PSP főmenüje, grafikus környezete. Az ikonokat háttereket a 3.70-es FW-től felfelé ún. PTF témákkal (PSP Theme File) lehet kicserélni, míg az XMB funkcióit/kinézetét/ikonok koordinátáit/hangjait a Flash0-ban lehet - a meglévő fájlok cseréjével - módosítani.
Homebrew = "házi készítésű", azaz programozók által készített (nem hivatalos Sony) házilag készített program. Szinte mindegyik ingyenes (pl.: böngésző, msn messenger, számológép, notepad, universal remote). Ezen programok futását figyelmen kívül hagyó biztonsági réseket igyekszik a Sony befoltozni egy-egy újabb frissítéssel. A "leghomebrew-képesebb" FW az 1.5-ös volt (ill. most már az ebből "építkező" SE és az OE/M33 FW). Dark_AleX-nek hála a legtöbb HomeBrew-t át lehetett ültetni 3.XX kernelre, így azok mennek gond nélkül PSP Slim-en is.
Iso = szabványos képfile. Az UMD-lemezről készített biztonsági másolat, annak teljes tartalmával megegyező kópia (pl.: Játák ill. Film-iso-k).
CSO/DAX = az iso képfile tömörített változatai. A DAX valamivel hatékonyabb, de pl.: a Custom FW-ek nem támogatják alapértelmezetten.
Recovery menü = a sokszor emlegetett visszahozó/és beállító menü amely csak OE és M33-as Custom FW-eken érhető el. Itt lehet tbk. a pluginokat aktiválni. (belépni recovery menübe a bekapcsoláskor a JOBB-Kar nyomvatartása mellett lehet) Bővebb leírást itt találsz hozzá:

http://em82.extra.hu/?p=151


Ripkit = Az iso-játékokhoz készített "törés-csomag". A felesleges állományokat törli (pl.: padding file, FW-update file, angolon kívüli idegen nyelvek, háttérzenék, átvezető kisfilmek, előzetesek) [természetesen nem mindegyik játéknál találhatóak meg ezek a file--ok] , és a végén CSO-ba betömöríti. Ezeket manuálisan is el lehet végezni az UMDGen programmal.
Pad(ding)-file = az UMD-lemezen lévő (iso-ban feleslegesen helyet foglaló több száz MB-os) file, amely a jobb, hatékonyabb lemezelérést biztosítja. Oly módon, hogy a lényeges adatok (a játék) általa az UMD-lemez szélére kerülnek.
Downgrade / Downdate = A PSP aktuális FW-ének visszabutítása egy alacsonyabb verziójú FW-re (ált. 1.5-re). Fontos, hogy számos Downgrade van, válaszd ki a neked megfelelőt (a downgrade résznél fel vannak sorolva).
Korábban gondot okozott a PSP-alaplapja, most a Pandora akku módszer segítségével már lényegtelen.
Jelenleg a Pufi PSP-re kijött összes S0NY FW-t lehet downgradelni.
A SlimPSP-nél a 3.60-as FW-re lehet 3.60 M33 CFW-t feltenni, majd erre rá a később megjelenő CFW-eket.
Update = az aktuális FW-verzió frissítése egy újabbra (amely általában több funkcióval, új szolgáltatásokkal egészül ki). Figyelem: ha szeretnél iso-játékokat ill. segédprogramokat futtatni a PSP-den, akkor semmiképpen se frissíts Hivatalos Sony FW-re. Downgradeld (v. Despertar del Cementerio), majd pedig tegyél fel egy CFW-t.
Pandora Akkumulátora = A Pandora Akkumulátorral (karöltve a Pandora Magic Memory Stick-kel) bármilyen félre-flashelt (nem megfelelő módosítást használtál), rosszul downgradelt vagy letörölt flash0 tartalmú PSP-t helyre lehet hozni és bármilyen firmware-ű (1.00 - 3.XX (bármely jelenleg ismert)) PSP-t lehet 1.50-re downgradelni. Fizikai sérüléssel rendelkező vagy hardverhibás (elfüstölt processzor, eltört alaplap, stb) gépen természetesen ez sem segít.
Ennek segítsével az összes jövőbeni FW-frissítés is könnyű-szerrel kijátszható. nem kell hozzájuk külön downgrader.
Despertar Del Cementerio = "Holtak feltámadása". Pandora akku és Memory Stick szükséges hozzá. A lényege, hogy bármilyen FW-ű PSP-t (akkor is ha a Flash0 teljesen törölve lett) képes egyből 3.80 M33-as CFW-rel felruházni, nincs szükség downgrade-re. Slim-hez és Pufi PSP-hez egyaránt jó !
U.P.M.S. = Ultimate Pandora Memory Stick = Véglegesített Pandora Memóriakártya és akku. Az UPMS segítségével lehet egy állandó (véglegesített) Pandora Akkud és Mem.Sticked s mindemellett tudod normál módban használni őket ! Egyszóval ha bármikor olyan kedved van, tudsz másik PSP-tulajnak segíteni, v. a te PSP-dbe életet lehelni. Slim-hez és Pufi PSP-hez egyaránt jó !
Bővebb leírást és letöltési lehetőséget itt találsz hozzá:

http://em82.extra.hu/?p=322


Flashelés = ez egy folyamat. Ilyenkor a file-okat a program a PSP memóriájába másolja, ahol a rendszerindító file--ok is vannak. Ha itt valami rosszul megy végbe (pl.: nem megfelelő file-okat választ ki flashelésre az illető) (99,9%-ban felhasználói hozzá nem értés miatt), a rendszer nem fog tudni betöltődni. Van, hogy bizonyos plugineket csak flasheléssel lehet a FW-be "beépíteni", hogy az fusson rendesen.
Mielőtt bármit is módosítasz a Flash0-ban hozz létre arról egy biztonsági mentést a PC-den egy külön mappába. Ha valamelyik feflashelt fájl miatt az XMB nem menne, akkor csak visszamásolod az eredetit (recovery menü segítségével) és kész is.
DevHook /DH/ = A DeviceHook egy Firmware-emuláló program, amelynek segítségével pl.: az 1.5-ös FW-rel rendelkező PSP-n futtathatóvá válik a 3.10-es FW-t igénylő játék, ill. netezni is lehet vele (az emulált környezetben). Az emulált (pl.:3.10 FW) környezet összes funkcióját el tudjuk érni ezáltal.
Ez a program az OE, M33 CFW megjelenésével szép lassan háttérbe szorult, okafogyottá vált.
Plugin/PRX = kiegészítő illesztőprogramok, amelyek a Custom FW-ekkel rendelkező PSP-ken futtathatók, kihasználva a biztonsági réseket. (pl.: képkimentő, PSP-újraindító, automatikus iso-futtató illesztőprogram)
NAND = A PSP alaplapján elhelyezkedő Memória, ami a PSP FW-ét ill. a felhasználói beálltásokat tárolja. Mindenképpen készíts egy biztonsági másolatot a NAND-odról, mivel sok esetben ez az utolsó lehetőség, hogy megfelelően működő állapotba tudj visszahozni a PSP-d. Más tulaj PSP-jének NAND-ját szigorúan TILOS a saját PSP-dre felflashelni. Amennyiben ezt mégis megteszed, készülj fel, hogy számos funkció nem v. csak korlátozottan fog működni, mivel ilyenkor tönkreteszed az ún. IDStorage-t.
FLASH0 (F0) = A NAND Memória egy része, amely az aktuális FW-t, amely a PSP működéséhez elengedhetetlen.
FLASH1 (F1) = A NAND Memória egy része, amely registry-t és más személyes beállítást tartalmaz.
Dump = A FW egy másolata, emulációra használják. (Néha visszafejtik (ezáltal lehet módosítani a FW-t)).
1.5 = ez (volt) az a Hivatalos FW-verzió, amellyel az XMB-ből HomeBrew-kat lehet futtatni teljes kernel-hozzáféréssel. 2 könyvtár kell a homebrew program futásához, mindkettőnek ugyanaz a neve, csak ez egyik %-jellel kezdődik (ami az ikon-t, ill. a Kxploit-ot tartalmazza, a másik könyvtárban maga a program van).
Kxploit = Az a metódus, aminek segítségével HomeBrew programokat lehet futtatni 1.5-ön. Két db eBoot.pbp file-t használ, az egyiket arra használják, hogy betöltse ill. kijátssza az egyszerű FW-biztonságot (amit pont a házilag megírt kódok futtatásának blokkolására írtak), a másik eBoot.pbp pedig maga a program.
TA-082 = az "elátkozott" alaplapú PSP-model, amelyet sokáig nem lehetett downgrade-elni. Ma már mindegy az alaplap verziószáma. Persze, ha nem Pandora módszert használsz, fontos tájékozódni az alaplap verziószámával kapcsolatban.
UP - (Undiluted Platinum) - egy mod chip a PSP-hez, amely 2 NAND memóriát foglal magában, dupla FW-boot lehetőséggel. (ez a dual-chipes, dual-boot-os megoldás a TA-082-es alaplapú PSP-ken nem alkalmazható !). Drága és nem biztonságos megoldás.
ms0:/ vagy MS_ROOT - A memóriakártya gyökérkönyvtárát szokták így jelölni.
IPL = “Initial Program Loader” - Kezdeti program betöltő. A PSP elindítja az elő-IPL-t keresve a NAND-ban az IPL-t és betölti (ha ennél a folyamatnál az akku serial-ja (sorozatszáma) 0xFFFFFFFF, akkor a PSP a Memory Stick-ről fogja betölteni az IPL (a.k.a. Pandora :) )). Tulajdonképpen ez a bootolási folyamat első lépése.
IDStorage = Az IDStorage (azonosító tároló) tárol számos (130) kulcsot, amelyek a PSP-dről adnak/írnak le információt. Pl.: Sorozatszám, WLAN Mac-cím, FW-verzió stb.. Ezek egyedi dolgok, így minden PSP-n más és más ! Ha az IDStorage-ed tönkremegy (mert másvalakiét tetted fel) akkor a következő dolgok nem fognak működni: Ad-Hoc mód, UMD Játékok és az UMD Videók, HomeBrew-k és a MagicGate. Az IDStorage (néhány kulcsa) PSP-NKÉNT KÜLÖNBÖZIK & NEM LEHET ÚJRAGENERÁLNI !!! NINCS RÁ MÓD !

Mit kell szem előtt tartani PSP vásárlás előtt?
Ellenőrizd, hogy megvan-e a magyar kézikönyv.
Ellenőrizd, hogy a PSP LCD-kijelzőjén van-e pixelhiba.
Ahhoz, hogy iso-játékokat tudj majd futtatni legalább 512 Mbyte-os Memory Stick kártya szükséges. Ha használtan veszed a PSP-t, nagy eséllyel jutsz olyanhoz, amelyet már nem kell hackelni (OE/M33 FW van rajta), egyből képes futtatni az iso-játékokat.
Ha Base pack-ot / Alap-csomag-ot választasz, akkor abban nem fogsz se Memóriakártyát, se fülhallgató hosszabbítót, sem pedig tokot, ill. törlőkendőt találni. (igaz, ezeket külön-külön is meg lehet venni)

Mi a különbség a PSP Slim ill. az alap PSP között?
PSP Slim szemszögéből:
- 33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
- 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
- akksi töltés USB-porton keresztül
- gyorsabb játékbetöltés
- hatékonyabb akku-kihasználás
- nincs infra-port
- WLAN gomb átköltözött a PSP tetejére
- hangszórók elhelyezése is megváltozott
- nagyfelbontású videókat és .avi-kat (nem DivX és XviD, sima MjPeg-es) is képes lejátszani (remélhetőleg csak a FW miatt)
- új FW-t kapott (3.60), amivel képes TV-re küldeni video-t továbbítani (Video-Out-on) ill. képes mind a PS3 mind a PC winchesteréhez hozzáférni bárhol a világon (régiófüggetlen), köszönhetően az új csatlakozási opcióknak.
- PSP Slim immár 64MB memóriával rendelkezik
- Analóg Video Kimenettel rendelkezik (kábel kell hozzá)
- "Piano Black," "Ceramic White," és "Ice Silver" színváltozatokban kapható (kezdetben.. azóta van Vérvörös és Menthol Zöld is)
- Fut rajta a 3.90-es FW-rel érkezett Skype ! (Pufin nem megy)
Saját vélemény: gyengébb anyagminőség.

Honnan tudom, hogy milyen FW lehet a PSP-n (külsőleg a dobozról)?
A dobozon, a címkén található egy betű amely azonosítja a PSP FW-verzióját. Az alábbiak ismeretesek:
A-1.50 B-1.51 C-1.52 D-1.52 E-1.52 F-2.00 G-2.01 H-2.50 I-2.60 J=2.70 K=2.71
L-2.81 M-3.01 N-3.03 O-3.10 P-3.11 Q=3.30 R=3.40
R-nél nagyobb betű 3.40-es FW-nél magasabbat jelöl
PSP Slim-en min. 3.60-as FW van.

Hol tudom megnézni, hogy milyen FW van a PSP-n (melyik menüpontban)?
Menj a Settings Menüre, majd a System Settings-re, itt görgesd lefelé a System Information-ig. Az alábbi 3 sor fog fogadni: MAC Address, FW-Verzió, PSP-s Becenév.

Honnan tudhatom, hogy honnan származik a PSP?
A model szám által tudod behatárolni/azonosítani, hogy milyen régiójú a PSP. Az alábbiak ismeretesek:
PSP-1000 Japán - Basic Pack
PSP-1000K Japán - Value Pack
PSP-1000KCW Japán - Value Ceramic Pack fehér PSP
PSP-1000CW Japán - Ceramic Pack fehér PSP
PSP-1000G1 Japán - Giga Pack fehér v. fekete PSP
PSP-1001K USA - Value Pack
PSP-1002K Ausztrália és Új-Zéland - Value Pack
PSP-1003K United Kingdom - Value Pack
PSP-1004K Europa - Value Pack, Giga Pack, Basic Pack, Fehér Value Pack, Fehér Giga Pack
PSP-1005K Korea - Value Pack
PSP-1006K Hongkong és Szingapúr - Value Pack
PSP-1007K Taiwan - Value Pack
PSP-1008K Oroszország - Value Pack
PSP-1009K Kína - Value Pack
PSP-1010K Közel-Kelet - Value Pack
PSP-2000 - PSP Slim&Lite - Basic
PSP-2000K - PSP Slim&Lite - Value

Honnan tudhatom, hogy TA-082/086-os alaplapú-e a PSP?
Kinyitod a PSP-d UMD-lemez meghajtóját és ha az alábbi képpel megegyező számsort látsz akkor biztos lehetsz benne, hogy TA-082-es a PSP-d. A számsort egyébként fejjel lefelé olvasva tudod értelmezni: IC1003.
Kép

Ami most következik az nem szentírás, de igaz lehet:
A->F betűig a dobozon: biztosan nem TA-082/086:
G és H betű: valószínűleg nem TA-082/086.
I betű: elég valószínűtlen, hogy TA-082/086-es legyen
J betű és felette: valószínű, hogy TA-082/086-os alaplapja van PSP-nek.

Hová tegyem a file-okat (általánosságban) a Memory Sticken / Milyen mappába/ Mi hol van?
Ez a kis leírás a 3.XX Custom FW-ekre érvényes (alapértelmezett beállításokkal, esetünkben: 3.90M33).
Memory Stick gyökere:
--> DH (DevHook helye (az ikonok a programhoz a PSP/GAME mappába vannak)) /elavult, nincs rá szükség/
--> MP_ROOT --> 100ANV01 (h.264 (avc) codec-kel kódolt videofile-ok, eszerint néz ki:MAQXXXXX.MP4)/elavult, nincs rá szükség/
--> MP_ROOT --> 100MNV01 (normál mp4 codec-kel kódolt videofile-ok, eszerint: M4VXXXXX.MP4)/elavult, nincs rá szükség/
--> ISO (ide kerülnek az iso/cso/dax file-ok)
--> PICTURE (képek helye (3.30-as FW-től fölfelé működik ez a mappa))
--> PSP --> COMMON (ide jönnek általában a Böngészőhöz való kiegészítők, programok)
--> PSP --> GAME --> BOOT (automatikusan futtatandó eboot.pbp helye (Recovery menüben lehet engedélyezni))
--> PSP --> GAME --> RECOVERY (itt van az 1.50-es FW helye)
--> PSP --> GAME --> UPDATE ((Custom) FW-frissítés fájljainak helye)
--> PSP --> GAME --> 150kernelupdate (Pufi PSP-n 1.50-es kernelhez szükséges programkód helye /mappa neve bármi lehet/)
--> PSP --> GAME150 (Pufi PSP-n az 1.50-es kernelt igénylő homebrew-k helye)
--> PSP --> GAMEXXX (Homebrew Programok helye az adott CFW verziójához megfelelően, (pl.: GAME390))
--> PSP --> MUSIC (zenék helye, max. 1 mappamélységig lehet még létrehozni almappákat)
--> PSP --> PHOTO (képek helye, max. 1 mappamélységig lehet még létrehozni almappákat)
--> PSP --> SAVEDATA (itt vannak a játékmentések)
--> PSP --> SYSTEM --> BROWSER (ide menti a Böngésző Bookmark-okat, History-kat (Könyvjelzőket és Előzményeket))
--> PSP --> THEME (ide jönnek a 3.70 ill. a 3.71-es FW(-től felfelé) által használt ptf gyári és felhasználók által készített témák)
--> SEPLUGINS (a pluginek ide jönnek (.prx file-ok))
--> VIDEO (ide jönnek az .mp4 videók (3.30-as FW-től fölfelé működik ez a mappa))

Gyk.: az xxxxx = egy 5jegyű számot takar. Te adod meg.
Megjegyzés: azért lett az MP_Root és a PSP mappa ennyiszer felsorolva mert a Wordben megformázott szöveg itt nem jól van tördelve. :)


Ezt írja ki a PSP-m: "To start, you must update the system software.". Mi ilyenkor a teendő?
Ezt akkor írja ki, ha az UMD-lemez amit betettél a PSP-be magasabb FW-t igényel, mint ami a PSP-n található. A döntés a tiéd, ha frissíted letudod játszani az UMD-lemez tartalmát, de nem tudsz majd iso-kat futtatni (ha CFW-t használsz, akkor nem fogja engedni a hivatalos FW-re való frissítést (3.40OE-A verziószámtól fölfele...), mivel ez egy biztonsági patch).

Letöltöttem egy játékot, de nem tudom hová másoljam?
Természetesen hivatalos FW-rel nem fogod tudni futtatni az iso-játékokat.
Az iso/cso/dax (utóbbi 2 tömörített iso-file) file-okat a Memory Stick gyökérkönyvtárában lévő iso mappába kell bemásolni (ha nincs iso mappa rajta, létre kell hozni) USB-kapcsolaton keresztül (Settings menüpont, majd USB Connection-re nyomj egy X-et).

Próbálom elindítani a programot, de ezt a hibaüzenetet kapom vissza: "The Game could not be started (80020321).".
Valószínűleg HomeBrew programot akartál futtatni egy arra nem alkalmas (hivatalos) FW-verzión, vagy pedig (kikapcsolt állapotban van a No-UMD opció [Recovery Menü leírásánál részletezve van]) elfelejtettél betenni egy Demo v. Játék UMD-t.

Ha Windows-ban formázom a Memory Sticket milyen file-rendszer típust válasszak ki?
FAT 16

Hogy tudok zenét/képet (mp3) felmásolni a PSP-re?
USB kapcsolaton keresztül a Memory Stick PSP/Music mappájába kell bemásolni az mp3-akat, PSP/PHOTO a kép-file-okat.

USB-n keresztül Total Commanderrel iszonyat lassan (max. 6-700kbyte/mp) tudom csak felmásolni a file-okat.
Megoldás: Windows Intéző ! Másold ezen keresztül. (az újabb 7-es verziójú Total Commanderrel már nincs ilyen probléma)

Kompatibilis-e a 4GB/8GB-os Memory Stick a PSP-vel?
A 3.0 v. a feletti FW-verzióval rendelkező PSP-k számára igen. Lehetőség szerint próbáld ki. Igyekezz High-Speed-es kártyát venni.

Honnan tudhatod, hogy hamis-e a Memory Stick amit vettél?
A 3.0 v. a feletti FW-verzióval rendelkező PSP-knél rámész pl.: XMB-ben a GAME menüre majd a Memory Stick-re menj, nyomj rá egy 3SZÖG-et, majd pedig egy O-t. Ha a MagicGate mellett UnKnown felirat díszeleg, akkor 100%, hogy hamis.

Mi az a stuck/beragadt pixel ?
Nem más, mint a folyamatosan fényesen világító pixel. A Beragadt pixel sajnos előbb-utóbb minden PSP-t elér. Nem garanciális hiba ! Javítani ("helyrerázni") kis százalékban, de lehet. Az egyik Program neve: Pixer. A programot a Game menüből lehet elérni (Bemásolás után :)). Ilyenkor egy olyan program fut majd, amelyik véletlenszerűen rajzol ki színes függőleges vonalakat az egész képernyőt beterítve, ami folyamatosan vibrál, frissíti a képernyőt, mozgásba hozza a színeket.
Linkek a pixel-hiba javítására készült programokról:

http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=49&aid=8934

 

http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=49&aid=7975

 

http://pspupdates.qj.net/Pixer-Fixer-sa ... /aid/76860Miért ilyen halk a PSP-hez kapott gyári fülhallgató?
Azért, mert a Sony direkt ilyen halk, kis-teljesítményű fülhallgatót gyártott, a felhasználók halláskárosodásának elkerülése végett.

Lehet helyettesíteni a Sony fülhallgatóját sajáttal?
Lehet, amennyiben kis jack-dugó kivezetése van (v. nagy, s ahhoz meg veszel egy átalakítót). Saját fülessel sokkal nagyobb hangerő érhető el.

Meddig bírja az akksi? Hány óráig kell tölteni, hogy fullon legyen az akksi?
Nem lehet egyértelműen megadni, hogy hány óráig bírja. Az attól függ, hogy éppen mit használsz a PSP-n, ill. hány Mhz-en üzemel. Általában olyan 4 óra intenzív játékidőt kibír.
Kb. 3 óráig kell tölteni a teljes feltöltéshez.

Akku-töltés közben lehet játszani a PSP-vel?
Igen, lehet.

Mi van akkor, ha játék közben lemerül a PSP-m akksija? (Elveszítem az addig elért szintet a játékban?)
Semmi pánik. Ilyenkor szépen fogod és rádugod a hálózati töltőt. Kb. 5 perc múlva már folyamatosan tudod használni a PSP-d; bekapcsolod s a lemerüléskor éppen félbehagyott ponton folytatod a játékot. (bizonyos (régebbi) FW-eken nem minden esetben működött jól..)

Mennyire verődik vissza a napfény a PSP kijelzőjéről?
Eléggé:). Igyekezz árnyékosabb helyet keresni, ha játszani akarsz vele erős napfénynél.

Mi az esélye annak, hogy véletlenül Updatelem a PSP-men lévő FW-t a Game menüben megjelenő ikonra kattintva?
Ahhoz, hogy ezt véletlenül összejöjjön, annak annyi az esélye, mint hogy Magyarország Világbajnok lesz az elkövetkezendő 20 éven belül, fociban ! :) /jó párszor le kell OK-znod ahhoz, hogy frissítse/.
Ha magasabb FW van a PSP-den kizárt dolog, hogy "frissítsd".

Lehet UMD-lemezt másolni PC-n? Vagy van rá valamilyen különleges UMD-író?
Nem lehet ! A Sony nem adta meg az engedélyt az írható UMD-lemezek gyártására, a kalózmásolatok elterjedését megelőzendő. Maximum gyári körülmények között lehet másolni. Otthoni UMD-író nem létezik, valószínűleg soha nem is fog.

Teheti tönkre a PSP-t a HomeBrew programok futtatása?
Mivel mind nyílt forráskódú (nem hivatalos) programok, ezért előfordulhat, hogy néha kifagyasztja a PSP-d (lehet, hogy picit hibás a programkód). Ekkor kapcsold ki a PSP-d oly módon, hogy a power-gombot felfelé nyomva tartod (míg ki nem kapcsol) [kicsit hosszabb ideig, mint normál kikapcs esetében].

Hogy lehet, hogy a PSP-m hátterének színe havonta változik?
Úgy, hogy ha még mindig a default (alapértelemezett) háttérbeállítást használod.
Az alábbiak szerint változnak a háttérszínek:
Január = Szürke
Február = Sárga
Március = Világoszöld
Április = Rózsaszín
Május = Sötétzöld
Június = Világos lila
Július = Világoskék
Augusztus = Kék
Szeptember = Lila
Október = Sárga
November = Barna
December = Piros

Egyik napról a másikra nem futnak a OE/M33 FW-ű PSP-men az iso-játékok, mit tegyek?
2xer futtasd le a Reset To Default Settings-et (Alapértelmezett beállítások visszaállítása) v. Formázd le a Flash1-et.

Nem futnak a demo játékok, pedig OE/M33 (tehát Custom FW) van a PSP-men?
Állítsd át a homebrew kernelt a Recovery menüben (Configuration alatt található) 1.50-ről 3.XX-re. (pl.: 3.90M33-on állítsd át 3.90-re a mappa-kernelt)

2, FW-Történelem

FW-történelem: Miben változott 1.5-től 4.00-ig a Sony FW-e?
(A FW-változások időrendben csökkenően követik egymást (megjelölve a kiadás dátumát ill. a változatokat), felsorolva, hogy mik változtak (a korábbi FW-ek angol forrásáért köszönet ass-nek))
Az alább listázott összes FW-t (PSP típustól függetlenül) a Despertar Del Cementerio módszerrel (Pandora akku és Pandora Memory Stick segítségével) lehet hackelni.

PSP-FirmWare verzió: 4.00 [Slim & Fat] (Június 17, 2008. Japán és USA változat)
- [Hálózat] menüpont alá bekerült egy új funkció: [Internet Seach] néven (lényege, hogy a google segítségével listázza ki a találatokat).
- [Videó]: mostantól lehetőség van a videólejátszási sebesség változtatására lejátszás közben a FEL/LE nyilakat megnyomva.

PSP-FirmWare verzió: 3.95 [Slim & Fat] (Április 7, 2008. Japán és USA változat)
- PSX-játékoknál a gombkiosztást tudod megváltoztatni tetszés szerint. [Home gomb megnyomása után [Controller Settings] > [Assign Buttons] és végül [Custom]]
- Remote play (Távirányítás mód): Home gomb megnyomására -> kilépésnél lehetőség van kikapcsolni a PS3-at [Quit and Turn Off the PS3 System] v. hagyni hogy tovább dolgozzon [Quit Without Turning Off the PS3 System] .
- Játék: A PSN-ről tölthető (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.

PSP-FirmWare verzió: 3.93 [Slim & Fat] (Március 18, 2008. Japán és USA változat)
- Hálózat: Skype funkció a Japán verzióban mostantól támogatott (csak Slim-en elérhető)
- Hálózat: 20 új Net-rádió csatorna került bele
- Játék: A PSN-ről tölthető (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.

PSP-FirmWare verzió: 3.90 [Slim & Fat] (Január 30, 2008. Japán és USA változat)
- Hálózat: Skype funkció (csak Slim-en elérhető)

PSP-FirmWare verzió: 3.80 [Slim & Fat] (December 18, 2007. Japán és USA változat)
- Hálózat: Internet Rádió mint új funkció
- RSS Csatorna: a csatornákat most már OPML formátumban is be lehet importálni
- RSS Csatorna: a fotók most már itt is megjelennek
- Zene: Új vizuális effektek

PSP-FirmWare verzió: 3.73 [Slim & Fat] (November 29, 2007. Japán és USA változat)
JÁTÉK: A játszható (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.

PSP-FirmWare verzió: 3.72 [Slim & Fat] (Október 30, 2007. Japán változat)
JÁTÉK: A játszható (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.
1Seg Tuner is bekerült az RSS csatornák listájába.

PSP-FirmWare verzió: 3.71 [Slim & Fat] (Szeptember 12, 2007. Japán változat)
- A Theme mappa automatikusan létrejön .
- PSPot funkció törölve.

PSP-FirmWare verzió: 3.70 [Slim & Fat] (Szeptember 11, 2007. Japán, USA és UK változat)
- Beállítások: Új gyári témák használata a "Themes" alatt (.ptf kiterjesztéssel). Amelyeket a Memory Sticken a PSP/THEME mappába kell helyezni. (A kiválasztott témát a PSP Flash-memóriája tárolja, így a MemoryStick kivétele esetén is működik.)
- Videó: "Scene Search" opció a videó lejátszásánál. (Ezzel az éppen játszott videó közben tudsz egy kiválasztott jelenetre ugrani, 5, 15 stb perc (amennyit beállítasz)).
- Videó: "Consecutive playback" [folyamatos lejátszás] a Settings/Video Settings-nél. Ezt on-ra állítva az összes (MemSticken tárolt) videót egymás után lejátsza, anélkül, hogy visszalépne az XMB-be.
- Videó: "Playback of 1-Seg video files" [1-Seg TV Tuner-rel rögzített videó-fájlok lejátszása]. Sajna ezt csak a Japán felhasználók tudják kihasználni.
- Képek: most már zenelejátszás közben is nézhetsz fotókat. (akár diavetítést is indíthatsz)
- Hálózat: gomb-beállítás/hozzárendelés lehetősége a Remote Play opciónál.
- Hálózat: a PortableTV ikont törölték.
- [XMB]: számos helyen kis ikon jelenik meg, amolyan mini-súgóként, hogy melyikkel is lehet előcsalni az opciókat.
(Csak PSP-Slim felhasználóknál!):
- TV: 1-Seg adat-sugárzás támogatása. Ezek ilyen adatok lehetnek: feliratok, internet-linkek, játék-statisztikák stb.
- TV: 1-Seg jelek továbbítása TV-Out-on keresztül olyan megjelenítőkbe (TV-k), amelyek nem támogatják a Progresszív jeleket.

PSP-FirmWare verzió: 3.60 [CSAK PSP-SLIM-hez!] (Július 11, 2007. Japán és USA változat)
- Beállítások / TV - Switch Video Output (Video-kimenet átváltása egy a PSP-hez csatlakoztatott eszközre)
- Video: .avi file-ok lejátszása + HD tartalmak lejátszása.
- Töltés USB-porton keresztül
Valószínűsíthetően biztonsági patch is került bele.

PSP-FirmWare verzió: 3.52 (Július 24, 2007. Japán változat)
JÁTÉK: A játszható (támogatott) PS1-es játékok száma nőtt.

PSP-FirmWare verzió: 3.51 (Június 29, 2007. Japán és USA és UK változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget [Lumines exploit bug]) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 3.50 (Május 31, 2007. Japán és USA és UK változat)
Hálózat:
- PSP csatlakoztatható a PS3-hoz Interneten keresztül - Remote Play funkciót használva.
- Remote Play kapott egy új opciót - Kommunikációs beállítások [Communication Settings]
- RSS Channel kapott egy új funkciót: RSS Csatorna Útmutató [RSS Channel Guide].

PSP-FirmWare verzió: 3.40 (Április 19, 2007. Japán és USA változat)
PSX: - A játszható (támogatott) PSX-es játékok száma tovább nőtt.
- A PSX mentési file-jainak (saved data) formátumát most már a PSP ill. a PS3 is támogatja.
Játék: - Certificate Utility ikon törölve lett. (mostantól az így kapott infót az alábbiak szerint lehet megtekinteni: ki kell választani a játékot amelyikről több infót szeretnél megtudni, majd nyomd meg a :H: gombot (előjön a kis oldalsávos menü), ezután pedig az Information szövegre kell :X:-et nyomni.)
- valószínűleg a biztonsági réseket is igyekeztek befoltozni...

PSP-FirmWare verzió: 3.30 (Március 27, 2007. Japán változat)
PSX: - Lemez olvasási sebességének beállításának lehetősége a PSX-es játék alatt [Standard v. High] - PSX játék közben megnyomod a Home gombot s akkor jön elő
Hálózat: - RSS Csatornáknál is megjelenik most már az ún. "thumbnail" (mini előnézeti kép)
Video: - Videóknál szintén thumbnail ikonok megjelenése (pl.: egy mappába kell ("VIDEO") tenni a .mp4 file-t, ill. a .jpg file-t, ugyanolyan nevű kell legyen a .jpg file is.)
Video: - Felturbózott Video-Felbontás támogatás (lejátszás) az alábbi codec-kel készült film-file-ok esetén:
MPEG-4 AVC(H.264) video, Main Profile (AVC CABAC)
A felbontások pedig a következők lehetnek: 720×480/352×480/480×272

PSP-FirmWare verzió: 3.11 (Február 8, 2007. Japán változat)
Játék-patch: A PlayStationNetwork online áruházába (Japánban) felkerült, PSP-re megvásárolható PSX-es játék, az R-Type futtatását javították vele.

PSP-FirmWare verzió: 3.10 (Február 4, 2007. USA, Angol és Japán változat)
Játék: Playstation Network-ön keresztül elérhető címek (játékok) újabb bővítése.
Hálózat:
- Új funkció: LovationFreePlayer-en keresztül MPEG-4 AVC kódolású mp4 file-ok letöltésének lehetősége [Az alábbi LocationFree bázisállomásoknál érhető el: LF-PK20 (Japán) vagy LF-B20 és LF-B10 (USA)].
- Web Browser beállításoknál új funkció: Memóriakímélő (v. memóriatakarékos) üzemmód (ilyenkor a Web Böngésző kevesebb memóriát használ, de cserébe a képek megjelenítésének minősége rosszabb lesz)
Beállítások: [SETTINGS / SOUND SETTINGS]
- Új funkció: Dinamikus Normalizer/Volumizer: Leszabályzott hangerő a lejátszandó zenéknél.
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget [GTA LCS exploit bug]) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 3.03 (December 20, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Játék: További PlayStation 1-es játékok tölthetők le hivatalosan ill. játszhatók vele. A PlayStation 1-es játékokat PlayStation 3-on keresztül lehet letölteni.

PSP-FirmWare verzió: 3.02 (December 6, 2006 USA. Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette (biztos szegény Dark_Alex-től féltek? ezért kár volt a gőzért? 3.02 OE:)).

PSP-FirmWare verzió: 3.01 (November 22, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 3.00 (November 21, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: [Remote Play] funkció elérhető. (PS3-at lehet vele joypad-ként irányítani)
[Online Manual] - Online elérhető a rendszer beállításaira vonatkozó leírás
[Timer Settings] - Az RSS (hírolvasó) csatornákat lehet vele előre beállított időben letölteni.
Játék: PlayStation 1-es játékok tölthetők le hivatalosan ill. játszhatók vele ettől a verziótól kezdve.
Zene: 3x-os előre- ill. hátratekerés opcióval bővítették.
Megjelent a Zenei Vizuális hatás opció is (mint winampban a Milkdrop pl.:).
Video: Motion JPEG (M-JPEG) formátumot is le tudja mostantól játszani
[Camera] - a PSP-hez opcionálisan megvásárolható kamerát is tudja kezelni. /röviden: Videórögzítés támogatása/
Photo: [Camera] - a PSP-hez opcionálisan megvásárolható kamerát is tudja kezelni. /röviden: Digitális fényképezés támogatása/
Beállítások: [UMD Automatic Start] opció mostantól elérhető.

PSP-FirmWare verzió: 2.82 (Október 26, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 2.81 (Szeptember 7, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.
Egyéb: A 4 GB-os Memory Stick Pro Duo kártya problémamentes támogatása.

PSP-FirmWare verzió: 2.80 (Július 27, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: RSS csatornán keresztüli video ill. kép-letöltés.
Mostantól lehet elérni és kihasználni annak minden előnyét Wi-Fi-n keresztül a LocationFree Player-nek.
Zene: AAC file-ok lejátszása (.3gp kiterjesztéssel).
Beállítások: A [Network Settings] > [Infrastructure Mode] alatt most már megtalálható az Automata mód is.
Egyéb: Mostantól a Memory Stick Duo gyökérkönyvtárába is be lehet rakni a MUSIC, PICTURE, VIDEO mappákat, és onnan is le tudja játszani az adott tartalmat.

PSP-FirmWare verzió: 2.71 (Június 1, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: a PSP Internet Browser-én keresztül, most már le lehet tölteni a hivatalos játékdemo-kat és le lehet menteni a Memory Stick-re.
A Video-file-okat most már helyesen mutatja a LocationFree Player, mikor egy külső (jeladó) egységet kiválasztunk.

PSP-FirmWare verzió: 2.70 (Április 25, 2006. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: Macromedia Flash 6 (nem mindent tud lejátszani) tartalmak lejátszása az Internet Böngésző segítségével.
De ehhez előtte aktiválni kell a Flash opciót.
Bővült az Internet Browser Tools menüpontja: a Connection Settings-el /Csatlakozási beállítások/.
RSS csatornán keresztül le lehet menteni az audio-file-okat a Memory Stick-edre.
LocationFree Player Beállítás panelje alatt a [Rate], egy új funkcióval bővült (Automatic).
Zene: A lejátszható AAC audio-fileformátumok közé egy új kiterjesztés lett hozzáadva.
Beállítások: Új opció: Flash Player engedélyezése [System Settings / Enable Flash? Player]. Ahhoz, hogy ezt aktiválni tudd, csatlakozni kell előtte az internetre (Custom FW-éknél nem:)).
RSS Csatorna Beállítások, mint új opció lett hozzáadva.
UMD Video L/R Gombok beállíthatósága [Settings / Video Settings] (UMD Video közben tiltva/v. engedélyezve legyen a két "KAR").
Egyéb: A 2 GB-os Memory Stick Pro Duo kártya problémamentes támogatása.

PSP-FirmWare verzió: 2.60 (November 29, 2005. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: új funkció: a Network menüpont alatt: RSS Channel
új opció: a LocationFree Player Control panelén: Hangerőszabályzás (Volume Adjustment)
új opció: az Internet Browser / View (Nézet) / Encoding (Kódolás/Váltás) alatt elérhető a [Simplified Chinese (GB18030)] és [Traditional Chinese (Big5)] nyelvi kódolás is.
Copyright-védelemmel ellátott video most már letölthetőek az Internet Browser-en keresztül Memory Stick-re.
Zene: WMA (Windows Media Audio) file-formátum lejátszásának támogatása. [WMA9 ill. WMA9 Lossless és copyright- védett WMA file-okat továbbra sem támogat.] /Ahhoz, hogy le is tudd játszani a WMA-kat aktiválnod kell a Settings menüben az Enable WMA Playback opciót./
Beállítások: Új opció: WMA lejátszás engedélyezése [System Settings / Enable WMA Playback]. Ahhoz, hogy ezt aktiválni tudd, csatlakozni kell előtte az internetre (Custom FW-éknél nem:)).

PSP-FirmWare verzió: 2.50 (Október 13, 2005. USA, Angol és Japán változat)
Hálózat: új funkció: a Network menüpont alatt: LocationFree Player
új opció: az Internet Browser / View (Nézet) / Encoding (Kódolás/Váltás) alatt elérhető a [Auto-Select] és az [Unicode (UTF-8)] kódolás is.
új opció: az Internet Browser / Display Mode / Text Size: most már elmenthető a Szöveg mérete.
új opció: elmenthető az Internet Explorerben megnyitott oldalak előzménye.
Video: Copyright-védett video lejátszása (Memory Stick-en a Video mappában lévő file-okra vonatkozik).
Beállítások: új opció: idő beállítása internet által/interneten keresztül [Settings / Date and Time / Date & Time Settings]
új biztonsági metódus a hálózati beállításoknál [Network Settings]: WPA-PSK (AES)
Egyéb: Koreai karakterek beviteli lehetősége az On-Screen Keyboard-nál (Képernyőn megjelenő szövegbeviteli menü).

PSP-FirmWare verzió: 2.01 (Október 3, 2005. USA, Angol és Japán változat)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 2.00 (Július 27, 2005. Japán; Augusztus 24, 2005. USA; Szeptember 1, 2005. Anglia)
Hálózat: új funkció: Internet Böngésző
Video: A Memory Stick-ről megnyitott video-file-ok 4:3 arányú megjelenítésének támogatása
Go To (Ugrás) funkció megjelenése az UMD-Video és UMD-Zene lemezeknél.
A-B Repeat funkció (A->B-ig ismétel, A,B: user által meghatározott kezdő és végpont) az UMD-Video, UMD-Zene lemezeknél és a Memory Stick-ről lejátszandó filmeknél.
Audio opció megjelenése a Memory Stick-ről lejátszandó filmeknél.
MP4 (AVC) video-file-ok lejátszásának lehetősége a Memory Stick-ről lejátszandó filmeknél.
Zene: ATRAC3 audio-file-formátum lejátszásának támogatása.
MP4 audio (MPEG-4 AAC) és WAV (Linear PCM) file-ok lejátszásának lehetősége
Photo: Háttérkép beállításának lehetősége
Képküldés funkció (Wi-Fi-n keresztül)
Megtekinthető új kép file-formátumok: TiFF, GiF, PNG, BMP.
Beállítások: új nyelv: Koreai [System Settings-ben lehet beállítani]
új funkció: Character Set, [System Settings] (Kódlap beállítható)
új opció: Theme Settings (Téma beállítások)
új biztonsági mód: Internet Browser Start Control [Security Settingsnél állítható be]
új biztonsági mód a Hálózati Beállításoknál [Network Settings]: WPA-PSK (TKIP)
bővített beviteli mód: Képernyőn megjelenő szövegbeviteli menünél: web-címek "parancsikonja" (pl: "http://" egy gombbal be lehet állítani, nem kell beírni minden egyes karakterét külön, külön)

PSP-FirmWare verzió: 1.52 (Június 15, 2005. USA)
Zene: UMD-ZENE lemezek most már lejátszhatóak a Music menüben.
Beállítások: Megerősítették a rendszerszoftver biztonságát.

PSP-FirmWare verzió: 1.51 (Május 18, 2005. USA)
Biztonság: Egy biztonsági rést (sebezhetőséget) foltoztak be, amely a rendszer biztonságát veszélyeztette.

PSP-FirmWare verzió: 1.50 (Március 23, 2005. Japán)
Beállítások: Új (beállítható) nyelvekkel bővült a PSP: Német, Spanyol, Francia, Olasz, Holland, Portugál és Orosz
Video: Sleep-módból (készenléti állapot (Power gombbal lehet aktiválni)) való visszatérés után folytatni lehet a video- lejátszást.
Zene: Sleep-módból való visszatérés után folytatni lehet a zene-lejátszást.

3, OE FW-ek (+M33) és Downgrade
frissítve: 2008.03.17-én

Teheti tönkre a PSP-t a downgradelés?
Végül is igen, mivel a PSP Flash memóriájában végez változtatást és így előfordulhat, hogy rosszul sül el a dolog. De ez csak abban az esetben igaz, ha nem megfelelően és nem elég körültekintően olvasod el a Downgrade (butítás) leírását ill. nem előtte nem néztél utána, hogy milyen a PSP-d FW-e. (Az alaplap fontossága csak a régebbi downgrade módszereknél fontos)
Természetesen ebben az esetben működik a Pandora módszer ! (PSP Slim-nél egyelőre nem)

Az 1.5-ös FW és a 3.52 M33 FW között mi a különbség?
1.50 Előnyök
+Minden HomeBrew program működik
1.50 Hátrányok
-Devhook kell az új/újabb játékok indításához
-Memory Stick 4GB fölött nem támogatott
-Csak MP3, JPG és MP4-et támogat (habár DevHook-kal orvosolható a probléma)
-Nincs Web-Böngésző (szintén DevHook-kal orvosolható a probléma)

3.52 M33 FW Előnyök
+Az XMB teljes személyreszabhatósága (ikonok, feliratok (a Böngésző az kivétel), hangok stb...)
+Hackelt PSX Emulátor (lehetőség van a saját PS1-es Játék-lemezeid Biztonsági mentéseivel (na persze:)) átalakítva és betömörítve Eboot file-ba való játszásával)
+PRX-Pluginok futtatása a Memory Stickről (CPU húzás 333MHZ-re, Brightness Level 4, Cheat Module...)
+PSP iso-k/cso-k betöltése XMB-ben (v. ha így jobban tetszik: Grafikai környezet, főmenü, Game menüpontból) (Akksi kímélő és gyorsabban betöltési idő)
+Közel az összes 1.50-re írt Homebrew működik rajta [GAME150 mappában] (mivel a 3.52 M33 FW az egy módosított hibrid-FW, az 1.50 és a 3.52 együttese)
+Nem foglal helyet a Memory Stick-en (Minden a Flashben van eltárolva, míg a DevHook a Memory Stick-en csücsül)
+4GB feletti Memory Stickeket is támogat
+Devhook támogatás
+1.00 Eboot támogatás
+Auto Eboot betöltés (automatikusan elindít egy programot ami a BOOT mappában van eboot.pbp néven (lehet hogy a PS1-es játékot is betöltené így lendületből?))
+Az összes UMD-játékot lejátssza amik a következő FW-t igénylik: 2.00-3.52
+WMA, H264, Flash és még számos médiatípus lejátszását támogatja
+UMD-Autostart BE/Ki (új szolgáltatás/ v. ha jobban tetszik: feature)
+/Visszahozó mód/Recovery Mode (Visszahozza a "félig-halott" PSP-t ill. számos speciális beállítást innen lehet elérni (pl.: pluginek engedélyezése))
+100%-os NoUMD-Mód (Meghosszabbítja a Laser-fej egység élettartamát, azáltal, hogy backupokat (iso/cso) futtatunk UMD lemez helyett (ettől függetlenül van olyan játék amelyiknek kell UMD-lemez az induláshoz, legalább egy UMD-Demo disc))
+Teljes Kernel hozzáférés
+Régiómentes
+SCE logo átugrás lehetősége (Sony Computer Entertainment logo)
+WMA és Flash Player aktiválása (Recovery menüben lehet megcsinálni)
+X, O Gomb változtatható (pl.: Japánból behozott PSP-khez)
+PRX-ek flashelésének lehetősége
+Document.dat a PSX-Emulatorhoz (cheat-ek futtatásához kellhet)
+480x272, 720×480, 352×480 felbontású MP4-AVC videók támogatása (most már nincs a 768kbps-es minőségi limit sem)
+Bármikor downgradelheted vissza 1.5-re (ha vmi nagyon rosszul sülne el).
+UMD/ISO ill. XMB CPU-sebesség beállíthatósága a Recovery menüben + az XMB-ben is
+Flash0 ill. Flash1 közvetlen elérése USB-n keresztül
+ISO-játékok törölhetősége a Memory Stick-ről XMB-ben
+ Védelmi patch: ami megakadályozza a FW-t, hogy magasabb FW modulokat futtasson (nem frissít hivatalos S0NY FW-re ! :)).
3.52 OE-A Hátrányok
-Néhány savegame, amit 1.50 alatti Devhook-kal "hoztunk létre" nem működik
-NoUMD-Mód néhány játéknál nem működik /Hála a S0NY NP9660-meghajtónak közel 100%-os a No-UMD mód./
-Majdnem tele van a Flash0 [PSP memóriája] (Nem marad túl sok hely nagy Gameboot.pmf-ekhez pl) - kis trükkel orvosolható
-Location FreePlayer eltávolítva (Mivel nem maradt sok hely a Flash0-ban. Habár használta ezt egyáltalán valaki?)
-Nagy Koreai Betűkészlet eltávolítva/"átirányítva" a Flash0-ból

3.52/60/71 M33 CFW kontra 3.90 M33-2. Melyiket válasszam? Frissítsem-e a meglévő Custom FW-t?
Tudni kell, hogy minél frissebb FW-ed van, annál több funkció érhető el és annál kevésbbé fordulhat elő, hogy egy adott játék ne induljon el.
A 3.80-as FW-től felfelé a S0NY elszúrta a memórkártyák kezelését (nem ismerte fel a kártyát ill. a rajta lévő adatokat), azonban ezt Dark_AleX egy patch-el megoldotta, így már ez a probléma is elillant.
Patch + leírás itt:

http://em82.extra.hu/?p=292Mennyivel rosszabb a hivatalos S0NY 3.52 FW a 3.52 M33 /Dark_AleX FW-hez képest?
- Nem futtahatók rajta HomeBrew programok.
- Nem futtathatók rajta iso/cso játékok.
- PSX-es játékot csak és kizárólag PS3-ról tudsz "rá" letölteni.
- Beépülő modulokat (pluginek) ugyancsak nem tudsz rajta alkalmazni
- WMA és Flash Player-t netes kapcsolattal lehet csak aktiválni
- Nem lehet testreszabni az XMB-t.
- Nincs Recovery-módja (visszahozza a félig halott PSP-ket (pl.: rossz flashelés után))

Dark_AleX OE FW történelme:

viewtopic.php?t=210Az 3.40 OE-A FW és a 3.52-es M3 CFW között mi a különbség?
Sokkal jobb No-UMD kezelő pluginja van az M33-as FW-nek.
XMB-ben megjelenő mini-"Recovery menü".

Ha hivatalos firmwarrel rendelkező PSP-hez sikerült jutnom, hogyan tudok rajta iso-játékokat futtatni? /frissítve: 2008.03.17//
Vegyük csak sorjába:

1.51 & 2.71-es firmware esetén
- NEM TA-082 alaplappal ===> Katt ide
- TA-082 alaplappal ===> Katt ide
2.80 firmware esetén alaplaptól függetlenül ===> Katt ide
3.03 firmware esetén alapaptól függetlenül ===> Katt ide (2.00-s GTA-LCS UMD kell hozzá)
3.50 firmware esetén alaplaptól függetlenül ===> Katt ide (patcheletlen Lumines UMD kell hozzá)
3.51 & 3.80 firmware esetén alaplaptól függetlenül ===>Katt ide
3.60 firmware esetén Slim&Lite PSP-vel alaplaptól függetlenül ===> Katt ide
3.90 firmware és későbbi fw-ek esetén ===> Katt ide

A fenti lehetőségek közül válaszd ki neked melyik a megfelelő. Ha neméppen olyan FW van a PSP-den, mint a felsorolt downgrade lehetőségeknél említettek, akkor frissíts a megfelelőre. (Ha pl.: 3.10 van a PSP-den, akkor 3.50-re v. Pandora módszer)

Ha 3.50-s v. az alatti FW-ű PSP-hez sikerült jutnom, hogyan tudok rajta iso-játékokat futtatni?
- Ha 1.5-ös a PSP FW-e (és nem TA-082-es alaplappal rendelkezik) akkor: Használhatsz DevHook-ot a játékokhoz, vagy frissíted egy Custom Firmware-re (pl.: 2.71-SE C'' v. 3.XX OE-A).
- Ha hivatalos S0NY FW van a PSP-den, akkor előtte a megfelelő Downgrader segítségével (fentebb látható) butítsd vissza 1.5-re, majd ezután installáld fel a 3.XX OE/M33 FW vmelyikét. (PSP-Slim esetében 3.60 M33 a minimum CFW, amire frissíteni tudod. 1.50-re nem lehet downgrade-elni.)

3.XX OE/M33 FW van a PSP-men, hová rakjam a HomeBrew programokat?
Alapértelmezésben - ha nem változtattad meg a Recovery menüben - akkor a Memory Stick PSP/GAME390 mappájába kell bemásolnod, hogy fussanak a programok. /Azért a programhoz készített readme-t olvasd el előtte !/

Kezdő vagyok, nincs kedvem letöltögetni 5 helyről a megfelelő file-okat, honnan tudnám letölteni vmelyik OE/M33 FW-t

3.90M33-2 Pack + 3.52 M33 + Hun-MOD (magyarosítás) + leírás itt
3.52 M33 CFW + leírás itt
Aktuális Custom FW-packok pluginokkal

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

одностраничные сайты купить

(ThomasRow, 2019.05.02 11:48)

Существует 4 вида хэштегов:Коль выбираете формат вложенных публикаций, на заглавную выбирайте самую цепляющую картинку. Именно она должна побудить подписчиков пролистать всю карусель.Базовые навыки фотографа. Надо совлекать при правильном освещении, заботиться, для шиш лишнего вроде вашего ботинка или бутербродов для столе не попадало в кадр, и не заваливать горизонт. Очевидно? Не всем. Поверьте нашему опыту =). Так сколько открывайте поисковик и проводите чтобы себя отрывистый ликбез, который такое композиция, контраст, резкость, центр, освещение. «Съедать собаку» в этих сферах не требуется, а вот иметь познание обязательно. Напоминаем, что, ежели фото изначально слабое, сильнее после наложения фильтров из приложений оно не станет. И тогда еще важна и мысль снимка. ГЕНИАЛЬНОСТЬ! =) А в чем она может быть тож высказывать – это тема, наверное, целого цикла статей либо даже маленькой книги.цели для рекламы в ИнстаграмеОсновные принципы проектирования адаптивного дизайна сайта.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/>разработка и продвижение сайтов</a>
[url=https://moskow.skgroups.ru/ecomerce.html]услуги по разработке интернет магазина[/url]
https://moskow.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка веб сайтов

СВЕЖИЙ ОБЗВОН: KPI НА ЗВОНКИПлохое качество съемки.> 8. Учите их вкушать инструментами, которые приведут к успеху и вдохновляйте.Думаем, с этим SMM мифом не единожды сталкивались специалисты, и они сейчас сочувственно тяжело вздохнули. Где-то однажды в квартал хоть только выше контрагент искренне недоумевает, почему упражнение ведется только над одной соцсетью. «Вам что, сложно что ли? – восклицает откровенный клиент, – Просто дублируйте контент и всетаки, можете даже фотки те же пользоваться».Для десерт

создание и продвижение сайтов

(Williamjer, 2019.05.02 09:39)

Коль посетитель работает при более низком разрешении, то может заболевать горизонтальная ряд прокрутки. Различные браузеры будут отображать Ваш сайт по-разному. Посмотрите отображение ресурса в наиболее популярных на определенный момент браузерах — Firefox, Opera и Internet Explorer. Старайтесь использовать стандартные шрифты и цвета.Эта наука вроде раз на стыке области маркетинга и рекламы и сферы графического дизайна. Дизайн в рекламе — открытки, листовки, буклеты, плакаты, растяжки. Творчество для заказ. В жестких рамках: тему и задачу диктует маркетолог, сроки — клиент. А ты — оптом из себя такой креативный-креативный — вынужден создать способный изобразительный шеренга! Чтобы выделиться, привлечь забота и продать товар. На самом деле, интересная специальность, востребованная и популярная.С созданием сайта у Вас появляется возможность выуживать новых клиентов и партнеров помощью Интернет. Большинство потенциальных клиентов быть возникновении необходимости поиска нужной им продукции или услуг обращаются к путы Интернет. Ваш потенциальный партнер, корыстолюбивый в Ваших услугах обязательно посетит Ваш сайт, но коль Вы не имеете своего сайта в козни, Вас там не смогут найти и скорее всего попадут для сайт Вашего конкурента. На сайте Вы можете свободно добавить новый часть, расширить запас предлагаемой продукции, а также добавить новые функции и сервисы. Таким образом, Вы получаете мочь оперативно изменять информацию, чего мочь сказать о печатной рекламной продукции.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/smm.html>таргетированная реклама</a>
[url=https://novosibirsk.skgroups.ru/resheniay.html]купить landing page[/url]
https://novosibirsk.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе

басня SMM про комплексное знание соцсетейЗатрапезничать и фото, и тексты. Это самый сенокос, подобно говорится: и умная, и красивая. Если ваш бизнес попал в эту категорию – вы в шоколаде. Главная задача, не портить, а то много сладкого вредно... Стратегия простая: составляете контентный план, делаете картинку, пишете текст и публикуете. Тут дозволено продумать каждый инфоряд для телевидения в Инстаграме, свою линию для сториз и для постов, конечно.владельцы групп в социальных сетях делают репост ролика иначе придумывают по нему мемы;Высокий пост. Сколько прибавлять в ленту ИнстаграмаМакет сайта с фиксированной шириной

сео продвижение сайта

(SeogradVeize, 2019.05.02 08:58)

Pokemon Perform и неведомый бунтСуществуют и другие способы продвижения в социальных сетях:Мне бы хотелось в своей статье малость рассказать и о партнерстве. С тех пор, будто у вас появился собственный сайт, вы стали чем-то вроде главы фирмы. Я советую вам объединиться с каким-либо сайтом похожей тематики, разве же наизворот весь не похожей, ради создания совместного проекта. Такой план просто-напросто повысит вашу популярность и привлечет на ваш сайт посетителей. Таким проектом, примерно, может стоить какой-нибудь конкурс alias акция. Договоритесь о каком-нибудь совместном призе и проводите конкурс.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/ecomerce.html>заказать разработку интернет магазина</a>
[url=https://volgograd.skgroups.ru/portfol-razrab.html]разработка сайта пример[/url]

https://volgograd.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - заказать создание сайта

Произведение постоянного фирменного стиля.Давайте договоримся мгновенно: анатомировать функционал каждого приложения «от» и «прежде» мы не будем. По большому счету постоянно они интуитивно понятны, методом тыка точный разберетесь. Мы просто подскажем, гораздо обязательно надо тыкнуть =).Когда же вы настроены на максимально эффективное и результативное привлечение подписчиков и готовы изза это раскошеливаться, без раздумий и сомнений настраивайте таргетированную рекламу.Правила создания красивого сайта.В результате пациент получает звонок через менеджера буквально вследствие 30-60 секунд затем заявки. Известный система связи с клиентами уже доказал свою эффективность, заказчик зная, заказать звонок можно сразу и менеджер перезвонит «торчмя сейчас», гораздо более склонен оставить принадлежащий комната телефона.

веб студия заказать сайт телефон

(Seoomskextem, 2019.05.02 08:18)

Какой движок для сайта лучше.Для ваши группы и странички активно «жили», а не висели мертвым грузом, свежие посты необходимо добавлять ежедневно (1 раз в день – минимум) и регулярно. Контингент постов в день/неделю определяется спецификой бизнеса, а дата публикации нуждаться установить, руководствуясь статистикой группы. Должен проследить, в какое эра больше только подписчиков находятся онлайн.Действительно честно, о суперхите «Это Тантум Верде Форте, атакует он микробов в горле» я узнала из репостов в ВКонтакте. С продвижением контента социальные козни, ровно завсегда, помогли. Горный виральный охват и помешанный хайп деятель спрея обеспечил себе благодаря популярной (о-о-очень популярной) обида, заедающему мотиву и в целом малость комичному дуэту. Звезды сошлись так, сколько две параллели – «Тантум» и Тимати – пересеклись. И такое паранормальное явление зрителю зашло.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/landing.html>разработка продающих сайтов</a>
[url=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]создание информационного сайта[/url]
https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов под ключ

Теперь сеть интернет переполняют сайты, вельми похожие, то упихивать с похожим дизайном. У каждого отдельного веб-сайта принужден составлять особенный уникальный дизайн. Такой дизайн является, чем-то вроде лица сайта, то обедать пользователь всегда сможет отличить страницу вашего сайта от страниц другого по дизайну. Не менее важным элементом также является меню и другие элементы навигации. Наравне дизайн, так и навигация должны составлять удобными. В этой статье я попытаюсь рассказать вам свое мнение о дизайне для сайтов. Начну я, пожалуй, с того, который не стоит похищать дизайн у других сайтов. Вам надо сделать свой, уникальный и ни на сколько не подобный дизайн. Дизайн чтобы сайта разрабатывается сам единовременно и применяется ко всем его страницам. Это вовсю удобно при создании сайта и в то же эра пользователь не заблудится на страницах сайта.Для этом шаге можно задать цвет фона, сиречь картинку для «обоев» сайта визиточки. Заданный фон alias обои вы сможете отредактировать, сделать светлее либо темнее, изменить величина и кратность показа картинки. Беспричинно же, на этом шаге вы можете задать нужную ширину страниц сайта и задать фоновую музыку вашего сайта, которую гость сайта услышит при открытии страниц.Существует колонна приложений, с через которых позволительно успевать максимальной точности таргетинга. Вот прейскурант самых эффективных.• Чтобы того для заказать товар иначе услугу, вашим потенциальным потребителям не надо даже вставать с дивана alias кресла. Им довольно приходить для ваш сайт и встречать интересующую продукцию. Вам чуть надо разработать прелестный дизайн, годный интерфейс и простую навигацию, и таким образом вы сделаете выступка навстречу клиенту.Настройка таргетинга в ВКонтакте

разработка продающих сайтов

(Olegwrody, 2019.05.02 07:36)

Ровно сделать Web-сайт более привлекательным для посетителя.выпадающие меню — они используются ради быстрого доступа к отдельным областям сайта;Давайте договоримся сразу: расследовать функционал каждого приложения «через» и «до» мы не будем. Сообразно большому счету все они интуитивно понятны, методом тыка точно разберетесь. Мы простой подскажем, куда обязательно нужно тыкнуть =).
<a href=https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
[url=https://kazan.skgroups.ru/portfol-razrab.html]веб студия портфолио в Казани[/url]
https://kazan.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка цена

Детальнее остановлюсь для пунктах, связанных сам с Instagram.Ежели весь сделано правильно, то это очень стабильная верстка, потому все изменяет величина пропорционально. В результате присутствие любом изменении размеров однако по-прежнему хорошо;Опять взаперти способ, что менее эффективен, только совершенно же работает. Коли вы посещаете какие-то форумы, входите в какие-то интернет-сообщества или связаны с чем-нибудь подобным, рекламируйте частный сайт и там. Попросите всех приходить и посмотреть на выше сайт или что-нибудь подобное. Сам у меня был такой опыт, когда я разместил ссылку для принадлежащий сайт в подписи в одном из форумов, в котором я бывал, ко мне приходил хотя желание некоторый гость изза каждые два дня их этого форума.Выбор хостинга и домена чтобы сайтаДвижок сайта — это полностью сконструированный готовый механизм вашего сайта, в нем могут скрываться различные модули, используя готовый уловка вам не нужно бомонд программирование, вам простой нужно размещать ваши статьи для страницах вашего сайта чрез админ панель и всё. Различных готовых движков чтобы сайта ныне существует множество. Какая cms лучше – оценивать всего ее пользователям. Учение управления сайтом гораздо упрощает жизнь веб-мастеру, однако определиться в выборе все-таки сложно.

разработка интернет магазина цена в Самаре

(Seosamarhor, 2019.05.02 06:52)

Статьи про SMM от действующих экспертов рынка;советы сообразно продвижению разных типов бизнеса в соцсетях; руководства сообразно использованию различных инструментов и сервисов; статьи о продвижении сообществ в соцсетях своими силами и т.д.12 октября 2018 SMM и SMO 2.1K 13 мин. 1Розыгрыши. Их суть вам наверняка знакома. Либо же ваш профиль сам организует соперничество, либо же кооперируется с другими аккаунтами, и устраивает giveaway. Обязательным условием ставите подписку на профиль организатора/ов и далее по выбору: исполнять репост, отметить людей, оставить комментарий и т.д. Сообщаете о призах и прочих плюшках, а также ставите стоп-дату. Затем окончания розыгрыша будьте готовы к тому, что секция новых подписчиков заметно поредеет для 20-40%. Однако это нормально. Это предсказуемо. Чтобы минимизировать количество отписок, моментально после конкурса постите максимально интересный контент. Можете разом еще взаперти розыгрыш анонсировать ;).
<a href=https://samara.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать создание сайта</a>
[url=https://samara.skgroups.ru/resheniay.html]одностраничные сайты купить[/url]
https://samara.skgroups.ru/portfol-razrab.html - разработка сайта пример

• Холодный обзвон — действие, требующий больших затрат времени. В течение 8-ми часового рабочего дня вы апогей сможете сделать 20 результативных звонков (здесь около результатом имеется в виду состоявшийся диалог).Фотографии – здесь подразумеваем 1 фото. Основные требования к нему: качество. Инстаграм – визуальная социальная сеть. Делаете фото? Делайте его красиво. Если работаете с фотографами – подберите своего специалиста сообразно стилю. Посмотрите работы, изучите основную тематику. Когда снимаете сами – подберите правильный телефон alias камеру, воеже не страдало качество. Не забывайте протирать объектив, чтобы сверхкомплектный мусор не лез в кадр. Ориентируйтесь на квадрат: дозволительно загрузить карточка и другого формата, но как квадрат не обрезается инстаграмом в вашем профиле. Преимущественно это архиважно, когда фото с текстом. Публикуем 1-2 поста в день. В крайнем случае, стараемся помогать 1 публикацию в 2 дня. Здесь, вестимо, усредненный показатель, частоту дозволительно подобрать около активность и сферу бизнеса.Расширяемый эластичный макетМодель рекламы в Facebook— Стяжать обратную сцепление от клиентов, пользующихся услугами компании.

создание и разработка сайта

(Goshaufacat, 2019.05.02 06:11)

С помощью него вы напомните подписчикам о себе, ведь им разом придет извещение, который «аккаунт N» начал прямую трансляцию.a) Покупаем область под сайт, либо регистрируем сайт для бесплатном сервере. Эта операция довольно-таки проста и подробную информацию дозволительно прочитать для выбранном сервере.С хэштегами и гео – разобрались ?Вооружившись целями, приступите к выбору социальных сетей чтобы своего бизнеса. Подумайте, где «обитает» ваша целевая аудитория. В этом вопросе главное не руководствоваться своими личностными предпочтениями, а подойти к вопросу непредвзято и отстраненно. Не стоит пытаться встречать свою аудиторию во всех доступных сетях. Пусть это будет один-два канала, но с эффективным развитием и ощутимой отдачей.Вдруг настроить ретаргетинг ВКонтакте по файлу
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер</a>
[url=https://ufa.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]разработка сайтов[/url]
https://ufa.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе

Нам, несомненно, не сложно, но настройки у популярных соцсетей отличаются наперсник через друга. Возьмем, UTM-метки, проставляемые для странице «ВКонтакте», противопоказуется довольно извлекать в Facebook. Который быстро ораторствовать о системе аналитики? А как вы понимаете, без отслеживания результатов грош плата такому SMM. Выходит, изза раскрутку группы в подобный соцсети придется доплатить. А понять, который работа выполнена хорошо и показатели растут, вам поможет наша статья.4. Электронная книга, которая будет «вывешена» для Вашем Сайте — это главный элемент, которому следует уделить наибольшее внимание. Материя книги надо попадаться просто и конечно чтобы той части читателей, кому она предназначена. Не стоит бросать умными научными терминами на страницах детской книжки, также не стоит в своих размышлениях думать в пуща на 200 страниц — основная идея должна проступить через все страницы Вашей книги, только в итоге безвыездно зависит от того, чем Ваша диссертация поможет людям и будет им полезна — исходите из этого.То есть между 14 000 000 людей вы не сможете встречать заказчиков? Цифру мы взяли не из головы, а опираясь на статистику Forbes – буде убеждаться исследованиям, именно такое величина россиян пользуются Инстаграм. И с каждым днем это контингент возрастает. Поэтому не сомневайтесь, в этой соцсети ваши потенциальные клиенты обитают, вопрос только – якобы их поймать? =)настройки аудитории ради рекламы в приложении ИнстаграмаРазвитие сайта сиречь отдельного вида бизнеса

seo продвижение сайта

(ChelyabOxish, 2019.05.02 05:30)

Один из самых распространенных комплексов начинающих менеджеров по продажам — очень показаться навязчивым услышать от клиента отречение в грубо форме. И каково же бывает удивление, когда быть холодном обзвоне они обнаруживают, сколько клиенты тоже люди, и чаще только довольно вежливые. Безусловно, холодные звонки будут сопровождаться большим количеством отказов, только каждый имеет на это право. Гнев человека для другом конце провода может вызвать излишняя навязчивость (ежедневные звонки с предложением своих услуг), некомпетентность и нескрываемое аппетит заработать деньги.2. Выборка и аудит требований к внешнему виду и функциональностиюзабилити сайта.В то же эра существует множество коммерческих ВУЗов, которые сами плохо представляют кого именно они готовят, так что и свойство образования у них соответствующееЕ Для вас, правдоподобно, хотят простой заработать финансы, т.к организация и беспричинно не дешевое, а в области дизайна вдобавок дороже и бюджетных мест практически нигде нет.
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер</a>
[url=https://chelyabinsk.skgroups.ru/resheniay.html]разработка продажа готовых сайтов[/url]
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов Челябинск</a>

Найм программиста тож настройка магазина единовластноНазвания доменов которые не стоит использовать> 7. Не допускайте, для менеджер продолжительно рефлексировал по поводу большого количества отказов. Объясняйте сотрудникам, сколько это неизбежно.6) Ежели СОГЛАСЕН – рисуй 1 плюсик на листике;Опросы в ВКонтакте

amado.acosva.se

(amado.acosva.se, 2019.05.02 04:33)


Thanks for sharing your thoughts on. Regards
amado.acosva.se

buy levitra with no prescription 412 mg

(ArnoldRet, 2019.05.02 04:25)

Hi! [url=http://levitrasx.com/]purchase levitra online no prescription[/url] good site http://levitrasx.com

раскрутка сайтов портфолио

(RostovBut, 2019.05.02 04:10)

Буде объем работы не пугает и затрапезничать время – продолжаем заглядывать и делать.Это твоя кока-колаМиф седьмой. Чем больше подписчиков, тем чаще вы мелькаете в лентеДелать над развитием нуждаться безвыезднообратиться к человеку сообразно имени;
<a href=https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов ростов</a>
[url=https://skgroups.ru/context.html]контекстная реклама яндекс[/url]
https://skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Понятие, которое вызывает отдельный барыш у начинающих. Рукоделие в том, сколько когда-то спусковые полосы содержали в себе заставки. В силу различных причин теперь заставки около не употребляются. Однако пробел пред началом новой части большого текста остался и является важной частью его внутренней иерархии.Не в подписчиках благодатьВоеже достичь наилучших результатов существует порядком универсальных методов.Псевдонимы электронной почтыНадлежит сказать, тема оказалась еще шире, чем я думал, беспричинно который кроме в процессе подготовки выпуска стало конечно, сколько возбраняется овладевать необъятное. Поэтому, изначально позиционирую эту публикацию как низкий обзор возможностей и направлений, а уж будущий ход вам без труда подскажет «яндекс».

разработка сайта под ключ

(SeopermAbopY, 2019.05.02 03:24)

геолокация в ИнстаграмеКогда вы — веб-дизайнер, то у вас может возникнуть ещё одна вопрос — дело загрузки страницы. Довольно обидный, если элементы, управляющие ассоциативным близко, будут загружены не в той последовательности. Однако это уже не такая большая проблема. Коль вам взаправду нужно читать всё изображение мгновенно, то вы можете извлекать «слой загрузки», закрывающий всю страницу прежде тех пор, покамест она не загрузится целиком, разве убрать этот разряд, на каком-то этапе загрузки страницы с помощью скрипта. Но не забывайте предусмотреть способ его «ручного» отключения — ради «нетерпеливых» пользователей.ИСТИННО
<a href=https://perm.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг пейдж</a>
[url=https://perm.skgroups.ru/vizitka.html]сайт визитка цена[/url]
https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайтов пермь

Опять один метода, какой менее эффективен, но совершенно же работает. Коль вы посещаете какие-то форумы, входите в какие-то интернет-сообщества alias связаны с чем-нибудь подобным, рекламируйте принадлежащий сайт и там. Попросите всех приходить и посмотреть для наш сайт или что-нибудь подобное. Лично у меня был такой эксперимент, когда я разместил ссылку для свой сайт в подписи в одном из форумов, в котором я бывал, ко мне приходил что желание один посетитель за каждые два дня их этого форума.ответить для возражения в продажах и т. д.Исключая того, некоторый, буде не всегда сервисы предоставления бесплатных услуг размещения сайтов для сервере, имеют встроенный браузер (модуль управления), какой позволяет легко наполнять сайт, добавлять страницы, изменять структуру, корректировать уже имеющееся для сервере содержимое и т.д. Также, если вы как приступаете к созданию сайта, вы можете воспользоваться шаблонами для главных и других страниц сайта, которые обычно предлагаются такими сервисами.Что смотрим в сервисе:примеры инстаграма чтобы бизнеса с хорошим визуальным и содержательным рядом примеры инстаграма ради бизнеса с хорошим визуальным и содержательным рядом

раскрутка сайта цена

(ArtemOners, 2019.05.02 02:42)

Использование ключевых слов с ошибками: использование снижает запоминаемость, читаемость.Собственный предложение: не заморачивайтесь с сервисами, тут проще самостоятельно потыкать единодержавно однажды и определить, лупить полезные хэштеги чтобы проверки иначе нет. Найдете и кроме уже работайте с ними.Общение с потенциальными покупателями не существует без препятствий. Идеальной ситуации, когда человеку позвонили, и был получен ответ: «Я с удовольствием это куплю! Гораздо говорить деньги?» пока не встречалось. Продажа начинается в тот момент, если собеседник вступает в спор. Намного хуже, если прислуга говорит «я подумаю» и уходит в туман. Споры по поводу цены, качества, условий покупки – почва чтобы обсуждения. Помимо того, фиксируя замечания клиентов, вы получаете запас ради роста будущих сделок.1 Основные этапы разработки интернет-магазинаАле-оп! Смотри, чистый я могу: привлекаем аудиторию к бизнес-аккаунту в Инстаграме
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/resheniay.html>заказать готовый сайт под ключ</a>
[url=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/vizitka.html]сайт визитка цена[/url]
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/calls.html - холодный обзвон

Вопросы к тесту:Существуют и другие сервисы, которые могут сохранить информацию с вашего сайта. Примем, если вы пытаетесь восстановить блог, кто отдавал содержательный RSS, стоит проверить различные ридеры и агрегаторы, некоторый страницы там могут сохраниться.Подсказывать клиентам о необходимости совершения целевого действия (скажем, подкупать новобранец крем взамен приобретенному ранее, что уже закончился);Предлагать выполнить целевое действие вдобавок к совершенному ранее (например, купить коврик к ранее купленной игровой мышке);Привлечь внимание к спецпредложению, скидкам, акциям;Исключить действующих (постоянных) клиентов из целевой аудитории планируемых рекламных кампаний;Пригласить клиентов в сообщество компании ВКонтакте.SEOKlub Работа сайтовМодель Sort для страниц рубрик, подрубрик и тегов интернет-магазина: Купить телевизоры филипс в Санкт-Петербурге через 15 000 рублей. Бесплатная доставка в любое местечко +7(812) 920-20-20

Ecocu63

(Unafi05, 2019.05.02 02:32)

http://foodtube.net/profiles/blogs/theo-24-sr-theophylline-300-mg-donde-comprar-de-confianza-espa-a http://jaktlumaczyc.pl/83870/farmacia-comprar-tofranil-imipramine-receta-entrega-rapida http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-synthroid-thyroxine-sin-receta-de http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-endep-amitriptyline-25mg https://lesko.com/q2a/index.php?qa=50237&qa_1=achat-efavirenz-500-ligne-cher-acheter-vrai-efavirenz-ligne http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/valaciclovir-comprar-en-una-farmacia-online-confirmaci-n-r-pida-1 http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-lithium-carbonate-con http://www.facecool.com/profiles/blogs/telmisartan-20mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-seguridad-m http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-naltrexona-al-mejor-precio http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/drospirenone-ethinylestradiol-sans-ordonnance-commander-acheter http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-sinemet-cr-sin-receta-ahora http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/avanafil-50mg-sans-ordonnance-commander-livraison-rapide-peut-ton http://property.ning.com/profiles/blogs/gabapentina-300mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r http://wu-world.com/profiles/blogs/recherch-desogestrel-ethinylestradiol-0-15-0-02-mg-forum-achat http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-lamotrigina-25-mg-de-confianza-venezuela http://recampus.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-pour-achat-minocycline-hydrochloride-50mg-minocycline http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/avapro-irbesartan-como-comprar-sin-receta-env-o-r-pido-estados http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-floxedol-ofloxacin-100mg-sin-receta http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-amilorida-5-mg-barato http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-pulmicort-turbuhaler http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/tolterodina-4mg-comprar-en-una-farmacia-online-con-seguridad http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-calcium-acetate-667mg-sin-receta

кейсы сео Красноярск

(Robertscege, 2019.05.02 02:02)

Инстаграм – очевидный тренд и соцсеть, в которой хочет продвигаться практически круг другой собственник бизнеса. Одним из главных инструментов около этом выступает таргетированная реклама: она и подписчиков поможет привлечь, и известность повысить, и трафик для сайт притащить, смотря какие у вас цели.Количество по типу контента (поймете, какой контент настоящий известный, к чему комната привыкла уже).Надо говорить, содержание оказалась снова шире, чем я думал, так что кроме в процессе подготовки выпуска стало следовательно, что возбраняется овладевать необъятное. Следовательно, изначально позиционирую эту публикацию точно малый обзор возможностей и направлений, а уж следующий дорога вам без труда подскажет «яндекс».
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама сайта</a>
[url=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html]готовые сайты под ключ[/url]
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/calls.html - холодные звонки

Композитор: Никита СмирновШрифтДействительно честно, о суперхите «Это Тантум Верде Форте, атакует он микробов в горле» я узнала из репостов в ВКонтакте. С продвижением контента социальные узы, наравне вечно, помогли. Горный виральный охват и блаженный хайп деятель спрея обеспечил себе благодаря популярной (о-о-очень популярной) личности, заедающему мотиву и в целом малость комичному дуэту. Звезды сошлись беспричинно, который две параллели – «Тантум» и Тимати – пересеклись. И такое паранормальное явление зрителю зашло.ИтогиРазве вам необходимо создать бюллетень с нуля, а не продвигать имеющиеся посты.

услуги контекстная реклама

(ArtemekbVap, 2019.05.02 01:21)

Coolest copy in the jungleМожно начать с совершенно маленького количества содержания, но ни в коем случае не начинайте положение сайта без отсутствия содержания, не надо оставлять лишь главную страницу, в которой написано, сколько «сайт в стадии разработки». Лицо посмотрит, уйдет и отродясь не вернется. Желание и к тому же, кроме всего прочего, это не впечатлит поисковые системы, которые затем увиденного не спешно к вам вернутся.Таким образом, любая компания, имеющая частный Web-сайт, должна позаботиться о том, для на сайте обеспечивался оперативный и ловкий доступ ко всем важным разделам и сервисам. Буде посетитель сайта опрометью «схватывает» его структуру, легко ориентируется и находит нужную информацию для нем, то он, скорее всего, вернется для такой сайт и впоследствии не единожды воспользуется предлагаемыми на нем услугами. Интерес к плохо организованным сайтам пропадает еще быстрее в книга случае, разве существуют качественные и удобные Web-сайты конкурентов.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка цена</a>
[url=https://ekb.skgroups.ru/portfol-seo.html]кейсы сео[/url]
https://ekb.skgroups.ru/landing.html - заказать лендинг

При грамотной верстке резиновый макет позволяет достичь большой универсальности в отображении, беспричинно от ширины окна пользовательского клиента. На практике это встречается будет редко, но, теоретически, ежели всегда являть правильно, то такое вероятно;Бескорыстно, расширенные функции следовать 1199 рублей в год.Контент чтобы вашего инстаграма, который он может быть?

продвижение сайта в интернете

(Robertrib, 2019.05.02 00:40)

Вопросы к тесту:12 октября 2018 SMM и SMO 2.1K 13 мин. 1Правила создания красивого сайта.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/portfol-seo.html>раскрутка сайтов портфолио</a>
[url=https://voronezh.skgroups.ru/portfol-razrab.html]создание сайта портфолио[/url]
https://voronezh.skgroups.ru/resheniay.html - где купить сайт

Рассмотрим, только настроить ретаргетинг сообразно пикселю и файлу ВКонтакте.Коли вы не нашли конкурентов чрез другие каналы, процесс поиска может затянуться, потому который в Инстаграме океан заброшенных, накрученных профилей и ворох посторонних записей, не относящихся к бизнесу. По этой причине спешный рекомендуем отдать данное направление работы профессионалам – сезон сэкономите и результат получите.Анонсы постов в основной ленте. Верно, это может красоваться раздражающим, ведь вы в какой-то мере вынуждаете пользователя два раза посмотреть одинокий и тот же контент. Однако! Если вы не злоупотребляете анонсами, в них не будет нуль отталкивающего. В общем, не дублируем в сторис каждый особенный должность, а кидаем туда только что-то «горяченькое». Положим, у вас появилась новая набор разве стартовала распродажа. Сообщив об этом подписчикам в ленте, не довольно лишним акцентировать для этом почтение и в сторис.

разработка сайта пример

(ThomasRow, 2019.05.01 23:59)

Слайд-шоу: здесь ваши фотографии будут сменяться автоматически. Загрузить дозволено от 3 предварительно 10 изображений и задать прыть их смены. Рекомендуемый величина – безграничный экран (16:9). Для создания дозволительно воспользоваться шаблонами рекламного кабинета.Басня первый. Соцсети созданы только для общения10 основных правил сообразно работе с контентом для ИнстаграмаДержава скриптаОбращаем уважение на машина, с через которого можно выровнять перспективу. Завалили объект? Вопрос решаема. А если не поняли, как украшать сверхсметный объект в функционале Lightroom, то попробуйте здесь. Где-нибудь точно приноровитесь черпать этим инструментом. И не игнорируйте функцию «Связка»: она поможет вам точечно сидеть с выбранными участками, положим, осветлить или затемнить какой-либо из объектов.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон</a>
[url=https://moskow.skgroups.ru/smm.html]smm менеджер москва[/url]
https://moskow.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама adwords

Есть ещё одна опасность. Николи не «играйте» с пропорциями и перспективой в реалистичных изображениях и коллажах без конкретной цели. Законы пространственной геометрии и естественных пропорций — это законы природы. Спросите у людей, имеющих высшее художественное прогресс, сколь времени они посвятили изучению перспектив и пропорций. Человеческий око легко замечает ложное в этой области. И уплетать риск, сколько пользователь подсознательно, отвлекаясь через темы, сосредоточит забота для поиске источника зрительного дискомфорта в изображении и сделает начисто не те выводы, для которые планировалось направить веб-дизайн. Другая положение — это может находиться сделано сознательно, для сосредоточения внимания (например, дабы вызвать чувство зрительного парадокса). В этом случае нуждаться постараться убрать другие сложные элементы, избегая конфликтов.Холодные звонки – это нелегко и с психологической точки зрения, преимущественно для неопытного продавца. Поэтому заблаговременно настройтесь для то, сколько некоторые люди могут откликаться вам совершенно без восторга. Это не потому, сколько вы худой или ваш продукт недостаточно хорош. Вы отличный подготовились и предлагаете достойное решение. Просто, вероятно, ваш тайный клиент теперь не в духе. Не расстраивайтесь, а просто переходите к следующему номеру.Заказать выбор названия сайтапримеры личного подхода к контенту, капля креатива примеры личного подхода к контенту, малость креатива примеры личного подхода к контенту, малость креативаТруд с возражениями – презентация мастерства коммерсанта. Неподготовленный новичок не выстоит перед претензиями «дорогой», «у конкурентов такое же, но с перламутровыми пуговицами», «условия доставки не подходят» и беспричинно далее. Запомните, нет такого отрицания, которому отрицание дать отпор. Грызть плохо вооруженные подчиненные.

заказать продающий сайт

(Williamjer, 2019.05.01 21:50)

Беспредельный подбор шаблонов с адаптивным дизайном (для ПК, планшетов, смартфонов).В полиграфии используются дополнительные единицы измерения — круглая шпация, полукруглая шпация, тонкая шпация, характеризующие горизонтальные размеры шрифта. Они соответствуют ширине заглавных букв М, N и строчной буквы t. Таким образом, круглая шпация почти равна размеру шрифта, полукруглая шпация составляет 0,5 размера шрифта, а тонкая шпация — 0,25 размера шрифта. Поскольку безвыездно шрифты разные, то и ширина литеры М у них может различаться. Таким образом, ценность круглой шпации колеблется в зависимости от кегля и гарнитуры. Шпации применяются около измерениях абзацных отступов, кернинга и других перемещениях символов.А который исполнять, коли вносить капитал, причем не малые, после создание сайта в интернет что будет быть из пары страниц и редко обновляется не хочется? А это паки не только финансы, а сезон и нервы для поиски толковых разработчиков, обсуждение структуры сайта и т.д. Разумеется, освобождение единодержавно: исполнять сайт в интернет сам! И это не займет много времени, и даже может сносный не стоить.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>услуги контекстная реклама</a>
[url=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html]контекстная реклама[/url]
https://novosibirsk.skgroups.ru/portfol-seo.html - кейсы сео Новосибирск

В большинстве тематик трапезничать сленговые слова, которые известны потенциальных посетителям и сообразно которым они могут легко идентифицировать сайт. Таким способом можно найти очень удачное слово, актуально примем чтобы транспортных компаний.Свежий обзвон5. Испытание сайта на кроссбраузерность, оптимизация сайта перед основные браузеры.приложение ценникЯ считаю, который теперь ради успешного выхода на торг Интернет-торговли надо властвовать уникальными идеями, выболтать о том, чего вторично не было и что удивляло бы аудиторию. Чистый вы думаете, сколько больше привлечет читателей, сочинение о летающем человеке разве заболевании сахарным диабетом? Точный также и созданием и существованием Веб-сайтов. Впрочем при этом не стоит придумывать чего-то невероятного и непонятного, того, что вы сами не сможете объяснить. Не каждый муж поймет вас и весь суть вашей идеи.

seo продвижение сайтов Омск

(Seoomskextem, 2019.05.01 20:22)

Наилучшим решением продвижения информации является существо сайтов. Безотлагательно веб-сайты в 8-10 раз быстрее и больше приносят польза, чем покупка акций и ценных бумаг. Число веб-сайтов в интернете для 2012 год составляло 634 миллиона. По данным исследования по всему миру было зафиксировано в 2012 году порядка 2,4 миллиарда пользователей интернета. Наиболее активными являются жители крупных городов, молодежь, человек с высоким доходом.Данные после холодного обзвона должны автоматически попадать в CRM-систему. Интеграция IP-телефонии и CRM позволяет делать большое количество звонков, получать по ним статистику, выделывать списки для автодозвона, писать сплетня менеджеров.9. Регистрируем принадлежащий сайт в популярных поисковых системах и каталогах. Для для ваш сайт заходили посетители, нужно зарегистрироваться в каталогах и системах поиска. Ради выполнения пункта достаточно должен инструкциям, которые всегда приводятся в регистрационных формах.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс</a>
[url=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]заказать разработку сайта[/url]
https://omsk.skgroups.ru/context.html - специалист по контекстной рекламе

Если вы решили структурировать ваш сайт обычными статичными страницами, то это приговор вполне приемлемо и имеет монополия для реализацию, беспричинно только такие страницы не нагружают сервер, не создают уязвимостей в сайте, позволяющих влагать вредоносный код, позволяют каждую страницу оптимизировать около поисковый требование, верстать страницу именно в часть виде и беспричинно, будто это вам хочется и т.д.Табель к нам приходитВ то же эра существует обилие коммерческих ВУЗов, которые сами плохо представляют кого именно они готовят, беспричинно сколько и свойство образования у них соответствующееЕ Для вас, правдоподобно, хотят простой заработать бумажка, т.к культура и так не дешевое, а в области дизайна еще дороже и бюджетных мест практически нигде нет.Насколько автоматизирован бизнес-процесс?Сайт должен иметь удобную и понятную пользователям структуру. В профессиональной веб студии этому вопросу уделяется особое внимание. Ведь правильно организованная структура – это основа юзабилити, то уплетать удобства пользования интернет-ресурсом. Все страницы интернет-ресурса должны быть единовременный дизайн – с одной стороны, самостоятельный и узнаваемый, а с противоположный не противоречащий требованиям юзабилити и не мешающий пользователям проникаться информацию. Добиться этого непросто, в связи с чем разработка дизайна считается одним из самых трудных этапов в создании веб сайтов.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Következő » 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>